Revista "Dreptul"

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
sutachval

Revista "Dreptul"

Post by sutachval » 02 Feb 2005, 22:37

Rog,daca poate cineva sa-mi spuna cum pot sa fac abonament la revista "Dreptul".Mentionez ca sunt student anul 1 la Fac. de Drept.Multumesc anticipat.

ilej

Post by ilej » 03 Feb 2005, 12:39

Daca esti student la stat te sfatuiesc sa te duci la periodice si sa vb cu doamna de acolo. Ceri o revista "Dreptul" si ai sa gasesti in ea pe primele pagini sau la sfarsit info ref la abonament. Asa am procedat si eu acum ceva timp dar sper rusinea mea nu am mai ajuns sa imi fac si abonamentul. O sa iti dau info pe care mi le+am notat eu dar mai bine te duci sa te asiguri pt ca din cate imi amintesc m+am uitat la mai multe rev si mi+e teama sa nu te induc in eroare. Oricum nr de tel poti sa il verifici.
Sediul este pe Magheru nr 22 abonamentul se plateste la brd in contul Uniunii Juristilor din Romania nr SV 1865234100. tel 2127980.

virtual

Post by virtual » 05 Feb 2005, 19:24

De ce ti-ai face abonament la Dreptul?
Mai bine iti cumperi ceva carti bune de banii aia (250 de mii x 12 pe an...uf uf uf).
Si revista de la biblioteca... Mai ales daca esti student anu 1!

Blusie

Are cumva cineva acest nr. din "Dreptul"?

Post by Blusie » 19 Feb 2005, 11:06

Are cumva cineva nr.12/2001, p.94-100 , adica C.L.Popescu, Recursul in anulare in urma unei hotarari a Curtii europene a drepturilor omului (II) in format PDF si poate sa mi-l trimita si mie pe mail?

Va raman recunoscatoare :razz:

Post Reply