Revista "Dreptul"
Revista "Dreptul"
Rog,daca poate cineva sa-mi spuna cum pot sa fac abonament la revista "Dreptul".Mentionez ca sunt student anul 1 la Fac. de Drept.Multumesc anticipat.
Daca esti student la stat te sfatuiesc sa te duci la periodice si sa vb cu doamna de acolo. Ceri o revista "Dreptul" si ai sa gasesti in ea pe primele pagini sau la sfarsit info ref la abonament. Asa am procedat si eu acum ceva timp dar sper rusinea mea nu am mai ajuns sa imi fac si abonamentul. O sa iti dau info pe care mi le+am notat eu dar mai bine te duci sa te asiguri pt ca din cate imi amintesc m+am uitat la mai multe rev si mi+e teama sa nu te induc in eroare. Oricum nr de tel poti sa il verifici.
Sediul este pe Magheru nr 22 abonamentul se plateste la brd in contul Uniunii Juristilor din Romania nr SV 1865234100. tel 2127980.
Sediul este pe Magheru nr 22 abonamentul se plateste la brd in contul Uniunii Juristilor din Romania nr SV 1865234100. tel 2127980.
Are cumva cineva acest nr. din "Dreptul"?
Are cumva cineva nr.12/2001, p.94-100 , adica C.L.Popescu, Recursul in anulare in urma unei hotarari a Curtii europene a drepturilor omului (II) in format PDF si poate sa mi-l trimita si mie pe mail?
Va raman recunoscatoare
Va raman recunoscatoare