examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
pepita

Post by pepita » 03 Apr 2009, 10:29

consilier juridic

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 03 Apr 2009, 11:57

pai sunt! ca anul trecut nu se mai permitea accesul in magistratura decat cu examen. se terminase si cu interviul (care fie vorba intre noi nu era deloc o modalitate corecta, si s-a vazut cata carte stiu cei intrati cu interviu) si cu revenirea in magistratura a celor care plecasera din motive asa-zise "neimputabile". Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate! Avand in vedere iesirile masive la pensie si faptul ca urmeaza examenul de promovare, greu de crezut ca vor reusi sa acopere deficitul cu revenirea fostilor magistrati....Oricum, ne asteptam la orice ca doar suntem tara tuturor posibilitatilor!

elle_cv

Post by elle_cv » 03 Apr 2009, 13:30

pepita wrote:Pt. elle_cv : eu am 7.55. E prima data cand am dat - am abia 5 ani si 10 zile vechime. Esti tot din Piatra ? ( ca Moldova e mare !!! :) )
ti-am raspuns pe mp

elle_cv

Post by elle_cv » 03 Apr 2009, 13:32

cory_pisycutz06 wrote:pai sunt! ca anul trecut nu se mai permitea accesul in magistratura decat cu examen. se terminase si cu interviul (care fie vorba intre noi nu era deloc o modalitate corecta, si s-a vazut cata carte stiu cei intrati cu interviu) si cu revenirea in magistratura a celor care plecasera din motive asa-zise "neimputabile". Sa dea Dumnezeu sa ai dreptate! Avand in vedere iesirile masive la pensie si faptul ca urmeaza examenul de promovare, greu de crezut ca vor reusi sa acopere deficitul cu revenirea fostilor magistrati....Oricum, ne asteptam la orice ca doar suntem tara tuturor posibilitatilor!
cory , lasa-i in pace pe altii si invata tu pt tine si ia examenul.
Nu te mai uita atat in curtea vecinului...ce-i al tau e pus deoparte

mihutcami

Post by mihutcami » 03 Apr 2009, 14:56

S-au afisat pe site-ul CSM! Bafta!

elle_cv

Post by elle_cv » 03 Apr 2009, 15:20

am picat :-( :-( :-(
la procurori as fi fost a 34-a.....curat ghinion
ne vedem in toamna
...acum e vremea sa ma duc sa bocesc. :-( :-( :-( :-(
felicitari celor care au luat...daca sunt

pepita

Post by pepita » 03 Apr 2009, 15:31

Asadar... spor la invatat!!!

observer

Post by observer » 03 Apr 2009, 15:53

note pe masura grilelor. Ceva locuri se vor suplimenta. In rest. la invatat .

elle_cv

Post by elle_cv » 03 Apr 2009, 15:55

observer wrote:note pe masura grilelor. Ceva locuri se vor suplimenta. In rest. la invatat .
ce te face sa crezi ca se vor suplimenta locuri?
te referi la cei cu 7,95?

observer

Post by observer » 03 Apr 2009, 16:07

da

elle_cv

Post by elle_cv » 03 Apr 2009, 16:35

se mai poate ataca in vreun fel modul in care comisia a rezolvat contestatiile la barem?

luc4s

Post by luc4s » 03 Apr 2009, 16:57

In instanta.
dar nu cred ca ai sanse.

scar

Post by scar » 03 Apr 2009, 17:04

elle_cv wrote:se mai poate ataca in vreun fel modul in care comisia a rezolvat contestatiile la barem?
Prin atac de cord, daca imi permiti sa-ti raspund.
Te-ai dus la judecatori. Ti-ai luat-o! gluma. :floare:

Gavra te cheama? ca pe Rozalias o cunosc eu. Dar ar insemna sa fii din Bihor, care nu e in MOldova. Bine ca nu e! si asta tot gluma e. :floare:

grila de la cedo au anulat o pentru ca nu era inclusa in programa. Asta era probabil explicatia si era asa pentru ca asta e realitatea. De ce oare nu sunt in stare sa aiba 5 intrebari din tematica? Si sa mai fie si corecte?
Va spun eu de ce:........a se completa spatiul liber.

INTREBARE DE LA MINE PENTRU VOI CEI CARE STITI SAU INTUITI SIMTITI IN SANGE: CE URMEAZA? DUPA CE TRECI DE PROBA ASTA. SI IN CE CONSTA EXACT. EXAMENUL MEDICAL IN CE CONSTA? CE VERIFICARI SE FAC?
VA ROG RASPUNS URGENT DACA SE POATE. MULTUMESC FRUMOS.
:cafea: :floare:

Veronica

Post by Veronica » 03 Apr 2009, 17:13

Sunteti niste ratati mei, mai ales pisicutza aia stupida si elle cum draq o mai chemand-o si pe asta! Vai de fundul vostru de tocilari. Daca nici de testul asta de rahat nu ati trecut atunci va puteti pregati temeinic pentru croitorie. :-D Mai grav este ca si astia care au intrat sunt varza!!! SI mai grav e ca si auditorii de justitie sunt niste tocilari frustrati. Insa macar astia se mai sinucid din pricina stresului, pe cand la voi puicutelelor cu 5 ani de stat de-a-n tulea nu am auzit sa va fi facut vreunul harakiri. :skul:

mirelle

Post by mirelle » 03 Apr 2009, 17:22

scar wrote: INTREBARE DE LA MINE PENTRU VOI CEI CARE STITI SAU INTUITI SIMTITI IN SANGE: CE URMEAZA? DUPA CE TRECI DE PROBA ASTA. SI IN CE CONSTA EXACT. EXAMENUL MEDICAL IN CE CONSTA? CE VERIFICARI SE FAC?
VA ROG RASPUNS URGENT DACA SE POATE. MULTUMESC FRUMOS.
:cafea: :floare:
Felicitari Domnule Scar ! Din postarea dvs deduc ca ati promovat acest examen. Examenul medical nu este unul foarte strict. Din cate am reusit sa aflu de la colegii care au trecut printr-un astfel de examen medical, nu a fost nimeni respins pana acum.

Post Reply