examen de admitere in magistratura 29 martie
Este inadmisibil modul in care s-au solutionat contestatiile!!!
Daca s-a mers pe aparenta, pe virtualitate, ceeea ce e contrar regulamentului (in sensul ca intrebarile si raspunsurile nu trebuie sa lase loc interpretarilor), atunci de ce nu au admis si respingerea ca neintemeiata a contestatiei in anulare, deoarece DC nu era parte?
A pune egal intre realizare si irealizare mi se pare o aberatie!
Oricum, ma asteptam sa respinga contestatiile. Doar nu trebuia sa sufere distinsii prin sanctionarea indemnizatiilor (vezi declaratiile lor de avere de pe site-ul INM) :))
Daca s-a mers pe aparenta, pe virtualitate, ceeea ce e contrar regulamentului (in sensul ca intrebarile si raspunsurile nu trebuie sa lase loc interpretarilor), atunci de ce nu au admis si respingerea ca neintemeiata a contestatiei in anulare, deoarece DC nu era parte?
A pune egal intre realizare si irealizare mi se pare o aberatie!
Oricum, ma asteptam sa respinga contestatiile. Doar nu trebuia sa sufere distinsii prin sanctionarea indemnizatiilor (vezi declaratiile lor de avere de pe site-ul INM) :))
Cleopatra wrote:Ma macina asteptarea asta. Nu mai trec zilele astea odata, macar sa stim ce ne asteapta.
Cleopatra nu ai pentru ce sa te macini.Tu esti intrata cu media pe care o ai.La fel si Elle_cv.Nu va mai luati dupa Veronica.Ieri a fost 1 aprilie si trebuia sa fie cineva pacalit.S-a si adeverit ca nu are dreptate intrucat ea a spus ca nu se va admite nici o contestatie si s-a admis una la CEDO.
Pe mine m-a deranjat lipsa de bun simta a acesteia.Sa spuna despre cei care au sub 7 ca sunt prosti mi se pare o mare aroganta.Nu intru in categoria respectiva insa comentarii de acest fel poate sa le faca doar o persoana nnacrann.
Daca ati sta si ati face o medie a locurilor scoase la concurs si a candidatilor inscrisi comparativ cu luna noiembrie, ati vedea ca Veronica nu a facut decat un calcul matematic simplu. Nu cred ca era vorba de pacaleala sau rea-credinta. In schimb, afirmatia ca cei care au facut sub 7, sau 7...sunt prosti...lasa de dorit. Poate unii dintre voi pledeaza si nu au avut timpul necesar pentru a trece peste teorie.
Oricum, speranta moare ultima. Fruntea sus!
Oricum, speranta moare ultima. Fruntea sus!
De contestat nu prea mai ai ce sa contesti, ca esti decazut din termen in legatura cu baremul, iar scannerul nu cred ca da erori. Ceea ce ma mira pe mine e faptul ca anul trecut s-au solutionat contestatiile la barem pe data de 5.11.2008 si pe data de 6.11.2009 s-au afisat si rezultatele (deci a doua zi). Oare anul asta de ce o zi s-a transformat intr-o saptamana? Sau le corecteaza manual? :))
daca nu au admis ei contestatii mai mult decat evidente, contestatiile la notare e greu de crezut ca vor fi admise. singura sansa este sa cunosti materia la punct si virgula si sa fii atat de stapan pe tine, incat sa nu mai stai la mana lor pentru cateva zeci de sutimi, pe care le dau dupa cum au sau nu interes. trebuie sa ne revenim si sa mergem mai departe, nu trebuie sa ne infranga mizeria umana. succes tuturor si felicitari celor admisi!