examen de admitere in magistratura 29 martie

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
elle_cv

Post by elle_cv » 30 Mar 2009, 17:29

ati facut contestatii la vreo intrebare?

lucretiu

Post by lucretiu » 30 Mar 2009, 17:29

costy wrote:Mai stiu persoane care au luat7,60-7,75.mai exact trei. Asa ca notele vor fi maricele.Si din ce s-a mai postat pe forum , reiese ca s-au mai obinut note bune..parca 2 persoane scriau de 7,70
pana luni va fi un stres total!!!

elle_cv

Post by elle_cv » 30 Mar 2009, 17:30

lucretiu wrote:
costy wrote:Mai stiu persoane care au luat7,60-7,75.mai exact trei. Asa ca notele vor fi maricele.Si din ce s-a mai postat pe forum , reiese ca s-au mai obinut note bune..parca 2 persoane scriau de 7,70
care luni? se afiseaza pe 1 aprilie..asa scrie in anuntul lor
tu ce punctaj ai?

lucretiu

Post by lucretiu » 30 Mar 2009, 17:34

elle_cv wrote:
lucretiu wrote:
care luni? se afiseaza pe 1 aprilie..asa scrie in anuntul lor
tu ce punctaj ai?
pe 1 aprilie vor fi baremele, pe 6 rezultatele

link

Post by link » 30 Mar 2009, 17:42

In eventualitatea unui rezultat favorabil, ce stiti despre conditiile oferite in cazul in care nimeresti cine stie pe unde?

elle_cv

Post by elle_cv » 30 Mar 2009, 17:47

da, ai dreptate...pe 1 se afiseaza baremele
nu stiu de ce am crezut ca pe 1 se afiseaza rezultatele...in fine :(

luxor23

Post by luxor23 » 30 Mar 2009, 20:20

observer wrote:La G2

intrebarea 10 era in tematica?
12 e un pic discutabil
19 les zice ca nulitatile relative nu pot fi invocate direct in apel sau recurs. Ceic are au facut grilelel au alta parare
intrebarea 21 - eu zic ca e b. Ma gandeam la infractiunea de viol.
68 actiune penale pusa in miscare => ordonanta si nu rezolutie de terminare a UP

In rest ne vedem in toamna. =))
10 era in tematica
68-nu era pusa in miscare actiunea penala

luxor23

Post by luxor23 » 30 Mar 2009, 20:24

am auzit si eu (chiar de la un cursant inm) ca acest examen este sustinut de magistrati in functie pt transfer...o mana spala pe alta si ambele obrazul... inca mai cred totusi ca subiectele sunt sigilate, sper ca nu sunt naiva...

serafim

Post by serafim » 30 Mar 2009, 20:44

o singura data am fost si eu la examen de admitere pt. magistrati in 1997.
Atunci au ales din fiecare sala un reprezentant, ne-au dus la secretariat si am stat acolo vreo ora pana au venit chipurile niste plicuri...ne-au pus cu fata in jos o gramada de foi pe care ni s-a spus sa semnam ca acestea sunt subiectele si ca plicul a fost desfacut in fata noastra.....mentionez ca de la deschiderea plicurilor...in care ei spuneau ca sunt subiectele de examen a trrecut aproximativ 30 minute pana s-au uiat peste ele le-au invariti de pe un birou pe altul ca apoi sa puna cu fata in jos anumite hartii in fata noastra....tot asa de bine puteau fi si goale ...apoi pana in momentul inceperii examenului a trebui sa stam acolo si ne-am dus cu prof pana in sala...pt. ca chipurile stim subiectele !!! care practic nici nu le-am vazut.

Poate s-a schimbat sistemul de atunci dar.....sincer....nu prea cred.... :grin:

cyclop

Post by cyclop » 30 Mar 2009, 20:57

Haideţi să rămânem totuşi cu picioarele pe pământ şi să nu ne mai imaginăm câte şi mai câte. Dacă eşti pregătit şi ai ceva baftă, iei examenul.

cory_pisycutz06

Post by cory_pisycutz06 » 30 Mar 2009, 22:21

il iei, daca mai raman locuri! daca nu le ocupa domnii magistrati care nu pot sa bag mana in foc ca nu sunt straini de subiecte! pana in aprilie 2008, deci in 2007 se dadea sinteza, nu grila. intr-adevar, atunci existau mai multe variante de subiect, iar un candidat tragea una din ele, dupa care acea varianta era multiplicata in functie de numarul candidatilor. sa zicem ca atunci nu prea te puteai gandi la frauda. dar acum? exista o singura varianta de subiect. iar probabilitatea ca CEI CARE TREBUIE SA INTRE s-o stie, este foarte mare! doar traim in Romania, unde un magistrat un functie, se prezinta la un examen de admitere, ca sa obtina un transfer! mare cretinitate! credeti ca modalitatea de admitere prin interviu a fost inventata pentru ca era deficit de magistrati? nu! existau anumite persoane care trebuiau sa devina magistrati, iar o data cu ei s-au mai strecurat si altii care chiar stiu carte. oare de ce a fost interzisa si ulterior s-a renuntat la aceasta modalitate de admitere, daca nu era nimic putred in Danemarca!?!?!?

adina

Post by adina » 30 Mar 2009, 23:33

draga cory,

sunt deja "in functie" de anul trecut (cand am si vb cu tine pe acest forum) si am dat examen si acum..

nu are cum sa intre in discutie vreun aranjament...e inutil sa dezvolt subiectul acesta şi probabil ca numai supararea te-a facut să iei in considerare ipoteza.
daca noi (sau auditorii sau stagiarii) ne prezentam din nou la examen, crede-mă că avem motive serioase, altfel cine s-ar supune la cazna asta iar, după ce a intrat "in sistem"?
demisia nu avem de ce sa ne-o dăm inainte de examen, că nicio altă categorie profesională nu e obligată să-şi dea demisia înainte.şi nu avem de ce sa fim pedepsiţi ...
eu nu mă simt vinovata faţă de nimeni ca am participat la examen, consider că sunt în egală măsura îndreptaţită să încerc - prin mijloace corecte - sa ajung unde vreau.
în plus, parca în noiembrie nu s-au ocupat toate locurile, nu ?

eu iti doresc mult succes.

link

Post by link » 30 Mar 2009, 23:41

Adina, nu prea inteleg formularea din lege care se refera doar la Fostii judecatori si procurori care si-au incetat activitatea nu si la Fostii avocati, notari, asistenti judiciari etc
Si de curiozitate daca esti sincera, cate puncte ai obtinut?

adina

Post by adina » 31 Mar 2009, 00:06

sincer si eu m-am consumat mult anul trecut în legatura cu formularea asta...dar cand am vazut ca unii colegi s-au dus in noiembrie şi au fost acceptaţi...
crezi ca trebuia sa ma sacrific in condiţiile în care sunt la 700 km departare de casă şi nu am nici tren direct, numai cu avionul pot să circul sau in 14 ore cu tren schimbat ?
în rest, ce sa zic, nu-s prea mulţumită, că n-am decât 8, 30 (fără beneficiu nerealizat). la proc pen n-am apucat sa citesc nici macar codul. printre altele, şi datorita faptului că, deşi eram în concediu fara plată, m-am mai dus la serviciu să motivez ceva hot...

no, acuma, ca ţi-am zis tot, aştept cu curiozitate alte motive de condamnare..:)

observer

Post by observer » 31 Mar 2009, 07:04

LUXOR
68-nu era pusa in miscare actiunea penala

In codul meu scrie ca in cazul infractiunii din speta actiunea penala se pune in miscare fix cand ai facut plangerea. Deci era pusa in miscare.

Post Reply