Stagiu de practica

Vesti de interes.
Post Reply
april

Stagiu de practica

Post by april » 27 Apr 2004, 17:27

Buna ziua!

Sunt in anul III la Facultatea de Drept/ Universitatea Bucuresti si as dori sa fac un stagiu de practica la un cabinet de avocatura.In ultima vreme sa vorbeste foarte mult despre cat de important este sa faci aceasta practica din timpul facultatii, insa se vorbeste la fel si despre faptul ca trebuie sa ai relatii/pile ca sa poti face asta la un cabinet cunoscut.Nu am astfel de relatii si nici nu as vrea sa apelez la asa ceva, daca as avea, insa am note bune (daca asta conteaza) si vreau sa cunosc aspectele practice ale profesiei de avocat pentru a ma ajuta sa-mi aleg viitoarea profesie (inca oscilez intre avocat, judecator sau procuror).Asadar, daca este cineva care imi poate oferi o perioada de practica, il rog mult sa ma anunte.
Astept cu nerabdare un raspuns.Multumesc.

ramonn

Post by ramonn » 28 Apr 2004, 19:38

cunoscut ... .da la cine ai vrea sa faci practica la neagu ?
daca zici ca ai note bune , intreaba-ti din profi ca poate te iau ...

april

Post by april » 29 Apr 2004, 09:38

nu, la Neagu chiar n-as vrea :)) despre practicile sale avocatesti aflu destule din ziare...
i-am zis undei profe, care parea mai cooperanta, dar n-am insistat si nici ea nu mi-a dat nici un raspuns...nu-mi place sa stresez oamenii.oricum, cred ca profii au deja "clientii" lor...

ramonn

Post by ramonn » 29 Apr 2004, 20:51

totusi profesorul neagu ar trebui respectat dincolo de presupusele lui "practici" ca vezi doamne e lupascu doctorand la el si mai e si prof de familiei la titulescu unde e subord lui neagu sau alte conexiuni d-astea de ziarist de trei lei . oricum cred ca nu-l mai poate da nimeni jos pe neagu .

april

Post by april » 30 Apr 2004, 08:40

ti se pare demn de respect faptul ca face prezenta la curs ca sa vina lumea sau ca spune sa ridice mana cine i-a cumparat tratatul, care dupa parerea lui e ieftin...? oricum, nu ma intereseaza nici ca profesor, nu ma duc la curs ca vorbeste mecanic si nu pot sa ma concentrez sa iau notite...

Post Reply