Pentru Sf.Andrei

Vesti de interes.
misa

Post by misa » 01 Dec 2008, 21:08

Sah.. bafta multa maine la examen. Uite o :cafea: sa mai arunci un ochi pe carti.Bye

sah

Post by sah » 01 Dec 2008, 21:13

aaaaaa, te rog Kinga, fara aplauze :mrgreen:
am zis ca mai am un avatar animat care-mi place, dar nu-l pot pune.
in rest...iti doresc odihna fara cosmaruri :grin:

Misa, acum nu-mi mai trebuiesc carti, deja vad dublu. vad patul, perna :grin:

kinga

Post by kinga » 01 Dec 2008, 21:31

pai .. io astept avataru.. ala miscator...

pana una alta bafta... la examen.. ca pomenea Misa... :lol: :lol: :lol:

sah

Post by sah » 01 Dec 2008, 21:42

multumesc de urare.

nu mai astepta avatarun ala, ca nu-l pot micsora :?

era un mos craciun care mergea pe tiptil, dar am gasit alt mos :grin: nu vezi ? care mai joaca si sah pe deasupra :-P

succes Misa. Noapte buna la toti, ca pe mine ma asteapta patul :grin:

misa

Post by misa » 01 Dec 2008, 21:43

Kinga, poate omu nu are un avatar decent :grin: si nu e cazul sa il puna... :lol: Daca e animat si e ...Doamne -fere...cum ziceti voi ardelenii...hmmmm :roll: Oricum, multa bafta ca are nevoie. :cafea:

misa

Post by misa » 01 Dec 2008, 21:46

Am raspuns dupa ce ne-a urat noapte buna....hai ca era decent avatarul..cu mos craciun.. :lol:

ursu

Post by ursu » 01 Dec 2008, 22:34

sah wrote: In privinta postarilor, sunt unii forumisti care au un serviciu dintr-ala in care nu sta lipit de scaun toata ziua in fata calculatorului, ci mai posteaza si el cand are timp liber. Misa are dreptate, asa ca...
iaca eu nu stau deloc la cab... ma misc al naibi de mult si chiar...bine!!

normal ca misa are dreptate!!! nici nu se poate altfel!!!...desi...nu am prea inteles: de ce are dreptate..pt ce are drepate, la ce are dreptate ??? dar, ce conteaza: misa are dreptate fiindca asa spune sah! :razz:

sah

Post by sah » 02 Dec 2008, 17:32

URSU wrote:desi...nu am prea inteles: de ce are dreptate..pt ce are drepate, la ce are dreptate ??? dar, ce conteaza: misa are dreptate fiindca asa spune sah! :razz:
ursu, cred ca n-ai prins ideea... dar nu mai conteaza :)

ursu

Post by ursu » 02 Dec 2008, 18:52

aha..whatever

MedEx

Post by MedEx » 02 Dec 2008, 21:29

Pentru a situa poza catelului meu am procedat astfel:
Am facut o poza cu tel mobil la o rezolutie mica, am descarcat-o si am slavat-o in calculator; am micsorat-o in PAINT dupa aceea am postat-o.
Asta fiindca chiar nu stiu alta modalitate si nu sunt un foarte bun utilizator al calculatorului.
Sper sa fie de folos raspunsul meu!

johei

Post by johei » 02 Dec 2008, 21:44

Si pana la urma a fost vreun sarbatorit pe aici?
Ca desii tema este dedicata Andrei-ilor, pe aici s-a discutat mai mult despre caini, avatare, studii de drept sau altele... mai putin despre Andrei/Andreea!

OFF topic! Ursule... faina poza (cea de marti seara, in jurul orei 21,43!) :floare: :floare: :floare:

DanyT

Post by DanyT » 07 Dec 2008, 22:42

misa wrote:Un pupic ...Doua pupicuri

Un pupic....Doi pupici....

Ambele forme de plural sunt valabile. Asa cum unele cuvinte sunt defective de plural, adica nu au, altele au doua forme de plural, amandoua corecte.

Si ...Sah are dreptate. Dupa si nu se pune virgula...never...ever...O zi buna si fara suparare.. :floare:
Misa: Niciodata sa nu spui...niciodata fiindca de data asta nu ai avut dreptate.
Fara sa fiu rautacios dar te inseli in... ambele variante.

"Pup" nu are doua forme de plural.
Uite ce zice dex:
Cuvântul "pupicuri" nu a fost găsit. Nu există nici un cuvânt similar.
Pe cand "pupicii" lui URSU :) :
PUPÍC, pupici, s.m. (Fam. şi în limbajul copiilor) Diminutiv al lui pup. – Pup + suf. -ic.

Nici la declinari nu vei gasi "pupicuri".

In privinta conjunctiei "si": inainte sau dupa conjunctia "si" nu se pune virgula. Exceptii fac cazurile cand avem fraze cu idei intercalate iar virgula are rol de paranteza, sau in enumerarile retorice.

Nu o lua personal fiindca nu este, am vrut doar sa-ti arat ca te inseli! :grin:

ursu

Post by ursu » 09 Dec 2008, 16:38

Danut, Danut...potoleste-te...ma baiatule!!! Nu ma supara!!! :grin:

Post Reply