cine are nevoie de un avocat stagiar

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
lurlai

cine are nevoie de un avocat stagiar

Post by lurlai » 09 Oct 2008, 11:31

anul trecut am luat examenul de intrare in profesia de avocat, insa nu am reusit sa ma angajez la vreun cabinet...am avut ceva promisiuni dar nu s-au finalizat...are nevoie cineva de mine...va multumesc

anutza

Post by anutza » 09 Oct 2008, 11:57

Specifica si baroul in cadrul caruia doresti sa-ti exerciti profesia.

lurlai

doresc in baroul Bucuresti

Post by lurlai » 09 Oct 2008, 12:16

anutza wrote:Specifica si baroul in cadrul caruia doresti sa-ti exerciti profesia.

DanyT

Post by DanyT » 09 Oct 2008, 20:10

Personal considera ca, daca ti-ai face o mica prezentare, ai vorbi despre calitatile care le ai, ce stii sa faci, ce realizari ai avut macar intro mica cauza, (asa, una de familie, pentru prieteni,etc), cu siguranta anuntul tau ar fi mai...interesant!
Asa, este putin lipsit de ...esenta, sec, cu prea multe puncte de suspans intre idei. In fine, tu stii mai bine ce iti doresti de la aceasta meserie.
A fost doar o sugestie, fara suparare! :cafea:

nicusor2006

Post by nicusor2006 » 09 Oct 2008, 22:33

nu

lurlai

Post by lurlai » 10 Oct 2008, 10:29

DanyT wrote:Personal considera ca, daca ti-ai face o mica prezentare, ai vorbi despre calitatile care le ai, ce stii sa faci, ce realizari ai avut macar intro mica cauza, (asa, una de familie, pentru prieteni,etc), cu siguranta anuntul tau ar fi mai...interesant!
Asa, este putin lipsit de ...esenta, sec, cu prea multe puncte de suspans intre idei. In fine, tu stii mai bine ce iti doresti de la aceasta meserie.

imi doresc sa intru in aceasta meserie...sunt la inceput...deci fara experienta....doresc sa o practic cu daruire si profesionalism...asta presupune un punct de plecare....

oana_bad

Post by oana_bad » 23 Oct 2008, 08:02

lurlai wrote:
DanyT wrote:Personal considera ca, daca ti-ai face o mica prezentare, ai vorbi despre calitatile care le ai, ce stii sa faci, ce realizari ai avut macar intro mica cauza, (asa, una de familie, pentru prieteni,etc), cu siguranta anuntul tau ar fi mai...interesant!

imi doresc sa intru in aceasta meserie...sunt la inceput...deci fara experienta....doresc sa o practic cu daruire si profesionalism...asta presupune un punct de plecare....
Daca ai fost la fel de entuziat si in cautarile de pana acum, nici nu e de mirare ca nu ai gasit nimic...

Nu te supara, e numai un comentariu obiectiv... :)

lurlai

Post by lurlai » 23 Oct 2008, 15:32

oana_bad wrote:
lurlai wrote:

Daca ai fost la fel de entuziat si in cautarile de pana acum, nici nu e de mirare ca nu ai gasit nimic...
am un serviciu,,,am invatat pentru institutul de magistratura...nu a fost sa fie,,,voi invata mai serios si mai mult...as vrea sa imi dau demisia de la servici , dar, mai intai ,trebuie sa gasesc un om serios...un cabinet serios,,,nu imi permit sa muncesc gratuit...vremurile sunt asa cum sunt...asta nu inseamna ca nu sunt serioasa...
Nu te supara, e numai un comentariu obiectiv... :)

KDCYES

Post by KDCYES » 23 Oct 2008, 16:01

AVocatura este o PROFESIE, iar nu o meserie.
Daca spui ca nu ti ai gasit pana acum, e cam nasol.
Mai stiu pe cineva care a trecut prin situatia asta.
Cei de la barou i au spus ca va fi distribuita (din oficiu) la un avocat care are nevoie si care indeplineste cerintele prevazute de lege si statut.
Dar nu iti recomand sa astepti. Iti recomand sa iti depui CV ul la societatile de avocatura din Bucuresti (daca esti din BUCURESTI; la fel daca in orasul tau exista asemenea societati).
Daca nu, mergi la barou si vorbeste si tu cu secretara si intreaba daca nu cumva stie vreun avocat care are nevoie de stagiar.
Mai exista si societatile de lichidare si reorganizare judiciara, societati in care sunt si membri avocati. Poti incerca si acolo. Intra si pe www.liquidation.ro

KDCYES

Post by KDCYES » 23 Oct 2008, 16:03

Este imposibil sa nu gasesti. Poti gasi pe cineva care sa te ia stagiar in acte, iar in fapt, sa lucrezi in alta parte, chiar si in alt oras.

lurlai

Post by lurlai » 23 Oct 2008, 17:52

KDCYES wrote:Este imposibil sa nu gasesti. Poti gasi pe cineva care sa te ia stagiar in acte, iar in fapt, sa lucrezi in alta parte, chiar si in alt oras.

multumesc pentru raspuns...chiar as dori sa gasesc ceva serios...sa imi dau demisia de la serviciul pe care il am si sa ma dedic in intregime acestei profesii...

Post Reply