Cum a fost la deschiderea anului la Inm?
Cum a fost la deschiderea anului la Inm?
Ceva noutati, sau zvonuri legate de admiterea 2009? Ati mai auzit sau s-a mai vehiculat ceva pentru 2009? Ma refer la cei care au intrat si s-au si dus la deschidere, mersi pentru eventuale raspunsuri.
Eu am intarziat cam o ora la deschidere. Ce sa-i faci, traficu asta.
Ce m-a interesat am aflat. Nu avem voie la mai mult de 8 absente pe luna. Asta include cica atat cursurile, cat si seminarile.
Joi si vineri sunt programate testele de limba, engleza respectiv franceza.
A fost ok, ne-au spus ca e de lucrun pe aici si cam atat. Eu unul nu am mai prins prea multe din discursurile de inceput. Pe majoritatea i nelinistea practica de o saptamana. Mai ca nu ne-au spus face-ti domnle rost de semnatura cum ca ati facut, chipurile, si mai lasati-ne cu intrebarile de genu asta.
Luni incepem in forta. Pana atunci tren sa ma cazez. Sper sa am net acolo unde voi sta, ca daca nu voi face urat.
Ce m-a interesat am aflat. Nu avem voie la mai mult de 8 absente pe luna. Asta include cica atat cursurile, cat si seminarile.
Joi si vineri sunt programate testele de limba, engleza respectiv franceza.
A fost ok, ne-au spus ca e de lucrun pe aici si cam atat. Eu unul nu am mai prins prea multe din discursurile de inceput. Pe majoritatea i nelinistea practica de o saptamana. Mai ca nu ne-au spus face-ti domnle rost de semnatura cum ca ati facut, chipurile, si mai lasati-ne cu intrebarile de genu asta.
Luni incepem in forta. Pana atunci tren sa ma cazez. Sper sa am net acolo unde voi sta, ca daca nu voi face urat.
in prima parte multe bla-bla-uri plictisitoare
faza destul de penibila a fost ca niciunul din stimabilii invitati nu a fost aplaudat (presedinta csm,directorul inm,procurori,secretar de stat) ,in schimb s-a aplaudat cand a vb primul intrat.... jenant a fost ca directorul inm ne-a atras apoi atentia ca nu se face asa, ca se aplauda ori toti invitatii,ori niciunul 

Eu l-am descarcat de pe site-ul casei de asigurari.
Gavril wrote:am fost azi la secretariatul pt. formare initiala si mi-a zis ca trebuie sa aducem 4 exemplare si ca le putem lua de la medicul de familie (daca le are) sau direct de la casa aia de asigurari.
maine dau o fuga la casa de asigurari.
pana acum a adunat cineva macar cateva ore de practica?
Eu l-am descarcat de pe site-ul casei de asigurari.
Gavril wrote:am fost azi la secretariatul pt. formare initiala si mi-a zis ca trebuie sa aducem 4 exemplare si ca le putem lua de la medicul de familie (daca le are) sau direct de la casa aia de asigurari.
maine dau o fuga la casa de asigurari.
pana acum a adunat cineva macar cateva ore de practica?