As vrea sa-mi spuneti parerile voastre legate de softurile de legislatie pe care le folositi.
Momentan nu folosesc niciunul, informatiile culegandu-le din diverse surse.
Ce soft de legislatie folositi?
Soft legislativ
Eu folosesc si iti recomand legis studio, versiunea 2008 a legisului 4.0.De asemenea, eu sunt si distribuitor autorizat pentru Centru de Calcul Electronic Piatra Neamt.............iti pot face un pret bun,daca esti interesat in achizitionarea legisului studio.Este un program deosebit, cu obtiunea de a se actualiza automat de pe net,de pe un server, cu legile la zi, in momenrul in care intri in program.Se poate opta si pt o acualizare pe baza de CD sau mail,saptamanala sau lunara.Cuprinde legislatia incepand din 1837, pana in prezent, multiple facilitati de printare, de monitorizare a oricarei legi care prezinta interes si multiple optiuni de cautare.De asemenea,pe langa legis studio se poate achizitiona si eurolegisul,legislatia europeana,cu toate trimiterile in legislatia romaneasca.Pretul de achizitie variaza in functie de varianta,monopost sau retea, si pentru ce module se opteaza....jurisprudenta,modele,clasificari,comentarii,etc.Ca pret orientativ, varianta monopost,doar legislatia,se ridica la 250 de euro,apoi se negociaza pt celelate module pe care le doriti..........sa zicem un pachet cat de cat complet,fara legislatia europeana [poate ajunge in jur de 350 E si un abonament lunar de actualizare in jur de 37 euro.Bineinteles se mai poate negocia pe alocuri..........dar ceea ce va pot spune cu siguranta este faptul ca veti fi la curent cu toata legislatia la zi, in fiecare zi, plus spete si alte comentarii de specialitate.Intr-un cuvant este un soft legislativ profesional, cu licenta si pe care va veti putea baza.Sper ce decizia dvs sa fie legis si cu siguranta veti fi multumit de el daca sunteti un profesionist.
Pt mai multe informatii adresa mea de mail este gabysgm@yahoo.co.uk, tel 0728426799,Gabriel Stoian
Pt mai multe informatii adresa mea de mail este gabysgm@yahoo.co.uk, tel 0728426799,Gabriel Stoian
Achiesez la cele spuse de unii useri, am folosit Lex 2000, LexNavigator, iar in ultima vreme pana anul trecut SintAct. Ultimul pare a fi cel mai bun dintre cele enumerate, chiar si fata de Legis folosit de instantele judecatoresti. Are multe module este complet, poti vizualiza o lege sau orice act modificat pana cu o sapatamana inainte, dar incovenientul este la pret, cam scump d-le, cam scump la actualizari, asa am constatat eu din oferta trimisa de ei.