Ce parere aveti?

Vesti de interes.
Post Reply
andreid

Ce parere aveti?

Post by andreid » 30 Mar 2008, 00:34

Nu stiu daca aici trebuie sa postez acest link

[link removed by youtube]

Ce parere aveti?

agenda

Post by agenda » 30 Mar 2008, 10:45

eu una sunt ingrozita. asta arata cata omenie a ramas in noi. eu zic ca trebuie sa le fie rusine pentru bataia de joc de valoare care o acorda unei vieti.
prioritatile sunt date complet peste cap.
singurul lucru ramas este sa invatam ceva din asta.

sacalu

Post by sacalu » 30 Mar 2008, 11:41

andrei
oriunde postai link-ul cu pricina..avea acelasi efect..
e cumplit in ce tara traim!

serafim

Post by serafim » 30 Mar 2008, 12:31

:( :( :( minunata reactia police-manilor nostrii
coloana oficiala este mai importanta decat o viata !!!

important e ca stau la panda pe sosele...poate te prinde fara centura sau ca treci pe galben...etc :roll: :( :( :( :(

andreid

Post by andreid » 30 Mar 2008, 14:54

Mie nu imi vine sa cred cu cata nonsalata vorbeste soferitza... 60-70 km/h avand in vedere ca acolo era o trecere de pietoni si luand in considerare faptul ca inainte de trecerile de pietoni trebuie sa reduci viteza pana la limita evitarii oricarui pericol. Nu mai spun ca a accidentat un OM nu un animal(si daca era animal te duceai lanaga el...). Al 2 lea lucru care m-a deranjat este -politia... El e doar politist, ce ar putea el sa faca?? Sa-si ia cashcheta si sa acorde primul ajutor, ca pe noi soferii stiu sa ne amendeze daca nu avem trusa medicala.... Ce dracu ne mai pun sa ne luam trusa medicala in masina daca nu o FOLOSIM?? Puteau sa o urce intr-o masina(stiu ca in unele situatii nu trebuie miscata victima pentru ca ar putea sa-i cauzeze leziuni la coloana vertebrala, dar decat sa lasi un om sa moara pe trotuar, mai bine il urci in masina si-l duci la o unitate medicala din apropiere avand in vedere faptul ca ambulanta in Bucuresti face in medie 20-30 minute pana la fata locului...). Am impresia ca cine nu are ce face dupa ce isi termina liceul, se face politist.
Al 3 lea lucru care ma deranjeaza este faptul ca legiuitorul a adoptat o masura mult prea blanda pentru uciderea din culpa... Sunt date 4 agravante dar ar trebui marita pedeapsa, minimul special ... Nu e posibil ca dupa ce omori un om pe trecerea de pietoni, sa-ti dea 1 an - 1 an jumate cu suspendare....(pedeapsa este de la 1 la 5 ani, dar cam atat iti da daca ai relatii ) Eu daca as fi accidentat o persoana mortal nu as mai avea tupeul sa deschid gura si mi-as accepta pedeapsa fara suspendare. Chiar atat valoreaza viata? 1 an -2 de puscarie?

serafim

Post by serafim » 30 Mar 2008, 15:05

:(
staaaaat linistit ca soferita va fi aparata tot de "unul" dintre noi !!!!
ca doar MORTUL este de vina de fiecare data !!!!

VEZI de asta nu ma omor eu dupa penale !!!

andreid

Post by andreid » 30 Mar 2008, 15:34

serafim wrote::(
staaaaat linistit ca soferita va fi aparata tot de "unul" dintre noi !!!!
ca doar MORTUL este de vina de fiecare data !!!!

VEZI de asta nu ma omor eu dupa penale !!!
Sa fie aparata de cine o vrea, daca minimum special ar fi fost de 5 ani ar fi fost altceva... dar probabil atunci se gasea 18-1 C.P. :) sau 44 Cp 8O
Si normal ca MORTUL este de vina, doar a trecut pe trecere, nu?

serafim

Post by serafim » 30 Mar 2008, 19:14

apropro de motto-ul tau
"ridica doar degetul mijlociu"...eu zic strangele pe toate adica sa ti se impreuneze buricul degetelor de la o mana de parca ai explica ceva....are aproape aceeasi semnificatie ca si degetul ridicat doar cu semnificatia "en gross " nu "en detail" !!!!

Post Reply