"Erori" ale instantelor de judecata

Vesti de interes.
alienfax

Post by alienfax » 07 Aug 2007, 17:08

Sintetizam: frumoasa "capsunarita" Alienfox, pentru a castiga ceva euro-i, pleaca in Italia unde il gaseste pe "fat-frumos italian", batrin, mic si chel.
Cupidon, bata-l vina, isi face meseria, doar e vorba de "parai"; romancuta divorteaza, uita limba romana sau o vorbeste cu accent, dar critica sistemul de drept din tara pe care a ales sa o paraseasca.
Nu-i nimic, nu este o pierdere, adevarul il va descoperi peste cativa ani: parasita de italian, baba si stirba. Solutia: "ea vine la Romania".

alienfox

Post by alienfox » 09 Aug 2007, 11:30

serafim wrote:dar de ce nu l-ati recuzat ?????

In ultimii ani invatasem ceva... Sa las sa "greseasca" si mai mult... Mai multe "erori", mai multe sanse pentru a castiga in ultima instanta... Si asa a fost...

La fel am fost intrebata... De ce??...
De ce nu ai facut plangeri impotriva rezolutiei de scoatere de sub urmarirea penala in cazul bunicilor fiului tau, desi initial se daduse inceperea up...?
Apoi... De ce nu faci plangeri penale pt abuz sau neglijenta in serviciu, impotriva celor de la Directia Muncii sau Protectia Copilului si Autoritatea Tutelara, chiar impotriva Politiei?
Sau... De ce nu faci plangeri pentru hartuire, calomnie sau mai stiu eu ce...

Ei bine, am ales altfel, si sunt bucuroasa... am ales FUGA...

In dosarul despre care vorbeam ca au fost "micile greseli" in procedura de citare, s-a dat solutia dupa doi ani si jumatate... NU AM PIERDUT... si Tribunalul mi-a dat si el castig de cauza... Dar asta dupa ce am trait ce am trait... :(

Cleo27 a scris ca e important ce scriu anchetele sociale...
...Da, acum, cand sunt facute de catre Judecatoria de Familie, in afara Romaniei, au valoare probatorie foarte mare. Dar aici nu doar ca nu am fost nedreptatita, ci am fost sprijinita, cum nu credeam ca se poate.
Delegatii JUDEACTORIEI DE FAMILIE au scris la rubrica unde trebuia mentionat domiciliul meu (pe care l-am schimbat rapid dupa ce am aflat ca era cunoscut in Romania) - "OMIS DIN MOTIVE DE SECURITATE". Autoritati ale altui stat, -e adevarat, VAZAND intai documente in original - m-au aparat. Ceea ce asteptam sa se intample in tara unde m-am nascut, unde am studiat si unde am inceput sa muncesc...

Mai spun cateva lucruri, ff pe scurt...
Desi asteptam sa se discute macar asa, in cateva vorbe, cazul... Vad ca multi "insista" sa se discute spete juridice... numai ca se fac cu mult mai multe postari ce nu au chiar nici o legatura cu dreptul...
Inainte de a povesti despre astea toate, voi, cei de aici, erati "nerabdatori"...
"nici o informatie de la ...? sau... "da-i drumul, macar asa , de dragul dezbaterii"...
Apoi, postari care nu aveau nici o legatura cu "povestea" . Da, stiu, nu intereseaza pe nimeni... Si totusi voi continua...

Aveam COPILUL INCREDINTAT, dar nu s-a putut executa sentinta luni intergi...
O saptamana de concediu fara plata, audiente la Bucuresti, la Ministere, IGP, Presedintia Romaniei, Guvern...

Apoi, in sfarsit, copilul a ajuns acasa...
Chiar si dupa ce am reusit sa imi gasesc copilul si sa il am acasa, PLATEAM fostului sot pensie de intretinere (desi, in penal, acesta declara, pentru a se dezvinovati... "nici o clipa copilul nu s-a aflat la mine"- ci la parintii mei... EI trebuie judecati, EI au furat si ascuns copilul...

Aveam copilul incredintat (scuze pentru desele repetitii, insa vreau sa intelegi situatia asa cum a fost)... DIRECTIA MUNCII-pt ca asa "dicteaza" familia fostului meu sot- sisteaza plata alocatiei de intretinere la care aveam dreptul ca reprezentant legal al minorului, si i se trimite tatalui copilului.

Autoritatea Tutelara, si Protectia Copilului... UN AN INTERG nu au facut decat sa imi comunice raspunsurile la sesizarile mele, la rugamintile de a fi ajutata sa imi gasesc copilul... "nu e de competenta institutiilor noastre. Va recomandam sa va adresati organelor competente."
Care organe??? Stia cineva???

Insa dupa ce am avut copilul acasa, ... saptamanal cate o delegatie ... Domnii inspectori isi fac datoria cu constiinciozitate, pentru ca primesc "reclamatii" de la tatal copilului, si , e normal, cum mama nu are influenta... haideti sa o hartuim...
Haideti sa o verificam... De ce copilul avea bluzita murdara in ziua X, la gradinita? De ce copilul a avut oreion, impreuna cu 60% din copii de la gradinita respectiva... ACEST copil trebuia ingrijit mai bine de catre mama, cum sa aiba el oreion?... De ce acest copil merge la o gradinita cu program de 8 ore si mananca mancarea "proasta" de acolo, (in timp ce tatal plateste aproape 200 de milioane avocatilor, cu chitante in dosar...-asta e dovada ca el are posibilitatea a plati pe cineva sa se ocupe de copil...chiar asa,,, ce nevoie are copilul de parinti sau de familie, cand poate fi ingrijit de "tanti Luci"-cum povesteste copilul dupa un an in care a fost separat de toti din familie?)

Aceleasi autoritati care 11 luni spuneau ca "nu e de competenta institutiei noastre"... dupa un an de cand copilul e la mine, imi intocmesc dosar de copil cu necesitati speciale"... si intram in Comisia Judeteana ce se intruneste o data pe luna, ca sa ia "MASURI SPECIALE PENTRU COPILUL AFLAT IN DIFICULTATE"...
... propunerea Directiei a fost LUATA IN RAS... Membrii Comisiei, medici, psihologi, reprezentanti ai Consiliului Judetean au hotarat ca "minorul -care a fost incredintat mamei de 4 instante de judecata- NU ESTE UN COPIL AFLAT IN DIFICULTATE..."
Insa pana aici am avut de "tras" destul...
11 luni NIMENI nu stia unde e copilul, dar nu s-a propus luarea acestei masuri... Dar cand am lipsit din oras 3 zile, pentru ca am fost la Bucuresti la o operatie, si copilul a ramas acasa, cu parintii mei, ...Apare dosarul de COPIL ABANDONAT...

Satula si SCARBITA, vreau sa vindem locuinta si sa plecam la 500 de km... Insa ma intreb daca nu e PREA aproape...
Fac "nebunia" sa incep de la zero? "merita oare"?

Imi fac pasaport, copilul inclus in acesta. Dupa cateva zile de cand RIDIC pasaportul, mi se da un telefon, si mi se solicita RETURNAREA acestuia. Motivul... "nu a fost trecut prin FAZA OPTICA"... Refuz sa il predau, imi sun o prietena buna-avocat, cer ain scris motivatia pt care mi se cere returnarea, si brusc, nu mai e nevoie de ... "trecerea prin faza optica"...

Nu am vb despre PENALE... plus denunturi pt EVAZIUNE FISCALA... Fostul sot, inainte f. multumit ca lucrram si pe langa serviciul avut cu norma intreaga... brusc isi da seama ca trebuie sa slujeasca statul, si sa aduca la cunostinta Administratiei Financiare faptul ca dau meditatii si nu platesc impozit...

Hai sa mai facem ceva... Daca tot vedem ca "mamica" rezista , poate reusim sa o facem sa ramana fara locul de munca... In acest caz, cine stie, poate nu i se mai incredinteaza copilul...
Hai sa deschidem mai multe procese... Oare ajung in jur de 30? O sunam inainte, ca sa stie la ce sa se astepte... "o sa muncesti toata viata ca sa platesti cheltuieli de judeacta... Sa nu spui ca nu ti-am spus... Poti sa lasi copilul, si sa renunti... "
Directorul institutiei publice unde e angajata, pana n final se va satura de solicitarile acesteia... "stiti, d-le director... sapt asta am 3 procese, de 2 ori sunt chemata la politie, o data la Parchet, o data la Autorit.Tutelara... O sa recuperez pana la pensie orele lipsa...

Incepem cu ... plangeri penale pentru insulta, calomnie, lovire, facute de dragile rude ale tatalui copilului, ca e f important sa o terminam pe mama...
Toti bucurosi, Judecatoria, Politia, Parchetul, au de munca...

Mai gasim ceva... fals material si uz de fals... Stiti, eu, sotul, mi-am amintit ca sotia mea a venit ...bucuroasa de la un examen acum 5 ani... Zicea ca a luat nota 7 si proful i-a trecut 9...
O denuntam. (bineinteles, exageram putin, ca altfel nu prea e fapta penala... Hai sa spunem ca EA a luat cataloagele-nu stim de unde, a pus nota si a semnat in locul profesorului)
Ce face Politia?? copii dupa cataloage, declaratii ale profesorilor... gen... "da, imi amintesc de studenta X... acum 5 ani.... chiar si de examenul dat de ea..."
Politia, in loc sa se ocupe de rugaminetea mea de a-mi gasi copilul, a "UITAT" DOSARUL INTR-UN SERTAR, si se ocupa de solutionarea cererilor FOARTE IMPORTANTE facute de familia fostului sot... E ok, s-a dat NUP...

Dar dupa NUMAI 2 ani in care autopritatile romane au infipt aproape saptamanal cate un cutit... S-a ajuns la PRESEDINTIA Romaniei...
Si totul s-a rezolvat rapid... 14 zile... Dosar penal, tatal copilului inculpat... bunicii paterni, in prima faza, si ei cu dosare penale...
Domnii inspectori de peste tot imi cereau declaratii... trebuia sa anunt pe toata lumea ca sunt multumita, pt ca toti AU DE FACUT RAPOARTE...
Copilul ajunge langa mama, unde 4 instante au decis ca ii este locul.

Unii ma intreaba de ce am renuntat. "Daca ajungi la CEDO o sa castigi"...

Zambeam... sa mai pierd 10 ani prin instante?
VREAU SA AM O VIATA... asta am raspuns tuturor...

Si am fugit... Am fugit departe, si am inceput de la 0... Am fugit, lasand in urma o familia, o casa, un serviciu obtinut in urma anilor de studiu...
Am inceput de la ce nu credeam ca voi face vreodata... Cateva luni de munca in ... "serviciul domestic"... Umilitor??
Dupa alti trei ani, insa, totul e mult mai bine decat era in Romania...
Un statul egal cu cel avut in tara (cu exceptia faptului ca aici nu sunt "Fiica lui...x"), un serviciu bun, si, ce e mai important decat toate, UN FIU FERICIT.

Am obtinut actele in 4 luni... CIRCUMSTANTE EXCEPTIONALE- sigur stiti ce inseamna... Si totul, cu... povestea pe care aici nu o crede nimeni, insa cu actele doveditoare... Va dau dreptate, nu ati vazut nici un document din dosare...

Veti spune ca iar ma laud...
Imi cer scuze... am o perioada mai proasta...in vacanta asta am revazut pe multi dintre cei care m-au "necajit putin" in urma cu cativa ani...
Mai sunt multe, foarte multe intamplate in dosarele mele, atat in instante cat si in celelalte parti... Dar... nu intereseaza pe nimeni... nu e subiect destul de interesant nici macar pentru postarea catorva pareri pe un forum...

Vad ca a aparut si un alienfix, dupa zona 51... Probabil ca sunteti satui de extraterestri...
De unul o sa scapati acum... si anume primul aparut aici...
ma retrag cu un sfat...

LUPTATI PENTRU CEEA CE VA DORITI. INSA RENUNTATI ATUNCI CAND STITI CU SIGURANTA CA RASPUNSUL LA "MERITA OARE" ESTE... NU. ( e adevarat, e greu de stiut)

Daca cineva face COMENTARII, il sfatuiesc sa citeasca mai intai, dar si SA RETINA- ca de citit citesc multi, insa degeaba.
Am plecat din tara la 2 ani DUPA inceperea divortului... De "euroi" nu aveam nevoie... parintii meu au in Romania o situatie (materiala si sociala) de invidiat, au invatat si muncit toata viata pentru asta...
Asa ca, "alienfax fara ocupatie", (-probabil ca o sa apari peste cateva minute, sunt convinsa ca esti "la panda") o sa fii dezamagit, iar "te-ai inselat"...
Iar despre intoarcerea in tara...
NICI O PERSOANA care are 2 licente omologate si un post de munca bun intr-o tara cu un standard de viata foarte inalt (nu e vorba de Italia sau Spania) nu s-ar intoarce in Romania, mai ales daca a trecut prin ce am trecut eu acolo...

Judecatia Sect.1 nu are nimic de-a face uc cazul meu, daca eram din Bucuresti, nu faceam drumuri intre doua judete... Iar de descris, nu am descris un judecator, ci doar cazul meu...

...

procuror_G

Post by procuror_G » 09 Aug 2007, 17:33

URSU wrote:da, da, procuror G, este vb de disociere sau personalitate multipla!!! :grin:
avusesem un lapsus aici :grin: multam URSU pt completare

kinga

Post by kinga » 09 Aug 2007, 19:35

Foxule... o rugaminte... ai putea sa postezi rezumatul??? :mrgreen: :mrgreen:
sau cuprinsul... :mrgreen: :mrgreen:

Vorba lui Procuror ABC.... imi aduci aminte de houdini... frate... nici o postare nu am reusit sa citesc pana la capat...
e ca o telenovela... mai ai multe episoade????

alienfax

Post by alienfax » 10 Aug 2007, 19:08

Asteapta, sunt pe cale de a vinde drepturile de autor la o televiziune.
Urmeaza telenovela vietii mele, o puteti viziona pe Rai1.
Sper sa ma imbogatesc, moral!

alienfox

Post by alienfox » 22 Jan 2008, 22:47

Am intrat din nou aici, dupa multe luni.
Azi am avut proces, sunt la al saptelea termen in recurs, la Curtea de Apel, cu dosarul din 2004, si recursul intrat la C.A in iulie 2007.
amanat de 7 ori in cateva luni... si inca ce solicita probe,-repet, in RECURS desi sunt 2 anchete sociale la dosar... Asta e...

Am citit comentariile scrise de voi aici si am fost dezamagita...

Insa azi am intrat in contul meu, si am gasit multe mesaje private... imi dau seama ca am facut rau citind ceea ce s-a postat, fara sa vad cat de multi au fost cei care mi-au urat, in privat, succes....
Multumesc celor ce mi le-au scris, si celor care m-au incurajat cle cer scuze ca am raspuns abia acum.

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 22 Jan 2008, 23:45

in recurs nu se poate administra decat proba cu acte.
Dar sunt nelamurita daca nu te superi de un lucrui: in materia drepturilor parintesti si de vizita exista un regulament european (care se aplica direct de la 1.01.2008) si care da competenta de solutionare a cauzelor privitoare la minori instantelor din statul unde acesta domiciliaza. (cu unele exceptii, insa nu cred ca-ti sunt aplicabile). De ce nu te folosesti de el?

alienfox

Post by alienfox » 23 Jan 2008, 14:49

o sa deschid un nou subiect... "de ce locuieste minorul cu... Marylin Monroe?"

Cer iertare, sincer, celor pe care ii plictisesc... NU TREBUIE citite povestile mele... POT fi cititede cei interesati... Nu inteleg cu ce incurca...

E prea mult, ... citeste doar cine are rabdare...
Spun prea multe? spun prea putine? Intrebati, si va raspund...

si, va rog, cei care considerati ca e doar telenovela, nu cititi!
Lasati-mi sansa sa spun celor care sunt totusi interesati...

STRIGATOR LA CER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ceea ce s-a intamplat ieri la Curtera de Apel, la al 7-lea termen, e incredibil...

Nu mai exista motive de amanare?????????n
Se gasesc!!!
Amanam cauza ca sa aflam........De ce locuieste minorul cu... doamna X, si nu cu mama???
E ok, convingem judecatorii ca ajunge o jumatate de ora ca sa explicam celeitalte parti....
Totusi, judecatorii nu vor sa termine procesul. De ce?????????????
Nu cred ca vom sti niciodata
insa...
Nu avem motiv de amanare?????? Nici o problema, Gasim...!!!!!!!!!!!
Acordam termen...

Nu ma pot folosi de nimic, se pare.. Locuiesc in alta tara, insa inca sunt cetatean roman...

mai am de asteptat 4 ani, ca sa am alta cetatenie... ??
Desi, sunt convinsa ca se vor gasi si atunci motive, si ramanem cu procesel in Romaniaa...
se vor gasi motive si atunci... Va trebui sa astept inca 10 ani, ca sa implineasca 18 ani fiul meu??

alienfox

Post by alienfox » 23 Jan 2008, 14:55

Unde gasesc acest regulament?????????

Chiar exista sansa sa nu se mai judece in Romania?

Sunt plecata din Ro din 2004
Anul trecut m-am recasatorit... asta a fost o problema pentru domnii judecatori... Se gasesc motive de amanare... Stuatia e schimbata...

Normal ca e schimbata, procesul a inceput in urma cu 3 ani... Vietile noastre se schimba...

Se amana de 30 de ori...
ce fac?? opresc si eu totul? Nu las copilul sa treaca in clasa a 3-a, pentru ca in adeverinta de la scoala scrie ca e in clasa a doua?? Si clar, judecatorii ma intreaba apoi... Continua minorul scoala? Dam termen, ca sa aflam daca a trecut clasa...

Cum e posibil asa ceva??????????????

attorneyatlaw

Post by attorneyatlaw » 23 Jan 2008, 17:57

regulamentul CE 2201/2003. Textul integral pe mp.

alienfox

Post by alienfox » 28 Mar 2008, 12:57

S-a terminat si ultimul proces, luna aceasta.-

Judecatorii nu au mai gasit motive de amanare. Dupa ani de stress, s-a terminat.
S-a respins cererea tatalui.
Si atat...

Mai avem ceva, legea 136/2007
Daca taticul mai vrea procese, o sa fie nevoit sa le deschida in afara Romaniei, unde nu mai are nici o sansa.

Mult succes tuturor mamicilor care au parte de procese de acest gen.

Post Reply