Obligatiile avocatului, registre s.a.

Examene, rezultate, pareri, etc
kinga

Post by kinga » 11 Mar 2008, 14:02

daaaaaaa
scumpo, EU.......

...;;;;;nn?/=_)(@#$%^&*

recompensa .... vreau recompensaaaaaaaaaaaaaa :-( :-( :-( :-(

piorel

Post by piorel » 11 Mar 2008, 14:03

Refuz să accept că un avocat nu ştie să scrie corect. Din păcate realitatea mă tot bate la cap. Sper, sincer, că a fost o greşeală de tastare, deşi am nişte îndoieli în privinţa asta.

Mă rog... ia zi, te-ai apucat de CIF? durează maxim o săptămână. Declaraţie 070 etc de la AFP. Întreabă acolo, ar trebui TOTUŞI să ştie cineva despre ce e vorba.

Şi ţi-l treci şi pe facturi/chitanţe după aceea. Să nu-mi spui că nu ai nici din astea, că asta chiar nu cred.

kinga

Post by kinga » 11 Mar 2008, 14:05

lasa dragul meu.....

de Craciun o sa citim sub brad...
Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic ;-) ;-) ;-)

agenda

Post by agenda » 11 Mar 2008, 14:07

Piorel wrote:Refuz să accept că un avocat nu ştie să scrie corect. Din păcate realitatea mă tot bate la cap. Sper, sincer, că a fost o greşeală de tastare, deşi am nişte îndoieli în privinţa asta.
adevarul este ca intradevar a fost o greseala de tastare.
adevarul este ca serafim stia de cand vreau eu cif. astfel incat semnul exclamarii a fost corect utilizat.
adevarul care este?
:mrgreen:
si nu mai ofer recompense :mrgreen:

kingaaaaaaaa. spune ce doresti dragoste!

kinga

Post by kinga » 11 Mar 2008, 14:11

tortellini :grin: :grin: :grin:

piorel

Post by piorel » 11 Mar 2008, 14:11

Ok, eşti scuzată. Succes cu ciful care e obligatoriu de la 1 ianuarie 2007. :kiss:

agenda

Post by agenda » 11 Mar 2008, 14:13

s-a facut! tortellini it is.

ok. acum ca sunt iertata pot sa recunosc ca a fost o greseala :lol:
:floare:

mariusms

Post by mariusms » 11 Mar 2008, 14:17

O faptă recunoscută este pe jumătate iertată. O faptă nerecunoscută este în totalitate iertată. :-P

piorel

Post by piorel » 11 Mar 2008, 14:17

Poţi să fii mai atentă tocmai pentru a evita situaţii din astea care pun la îndoială cunoştinţele tale de gramatica limbii române.

agenda

Post by agenda » 11 Mar 2008, 14:18

si nu am demarat inca procedura de obtinere a minunatului cif.

insa astept cu nerabdare!(sau ?) whatever

kinga

Post by kinga » 11 Mar 2008, 14:18

mda Piorel dar daca noi nu gresim tu nu o sa ai ce sa comentezi....
:mrgreen: :mrgreen:

piorel

Post by piorel » 11 Mar 2008, 14:25

Hai să revenim la topic şi să te întreb, schimbând tonul de data asta, dacă ţii registru inventar. Sau mă rog... ţine cineva registru inventar? Adică îl COMPLETEAZĂ? Că de ţinut în dulap, îl ţin şi eu, verjin.

agenda

Post by agenda » 11 Mar 2008, 14:27

Piorel wrote:Poţi să fii mai atentă tocmai pentru a evita situaţii din astea care pun la îndoială cunoştinţele tale de gramatica limbii române.
o sa imi dau toata silinta de care sunt capabila astfel incat pe viitor sa nu mai existe vreun dubiu cu privire la cunostintele mele de gramatica a limbii romine :mrgreen:

sms de ce nu ai spus adica scris(scuze piorele.....incerc......) asta mai devreme?

Post Reply