Ajuta INPPA?

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
daniladion

Ajuta INPPA?

Post by daniladion » 17 Jan 2008, 08:50

Va rog detalii despre INPPA! Daca a urmat cineva.Se merita sau nu?

krondet

Re: Ajuta INPPA?

Post by krondet » 17 Jan 2008, 18:05

daniladion wrote:Va rog detalii despre INPPA! Daca a urmat cineva.Se merita sau nu?
tinand cont ca scurtezi perioada de stagiu cu 1 an si inveti mai intensiv intr-un an decat in doi, ce crezi? oare se merita? :roll:

daniladion

Post by daniladion » 18 Jan 2008, 12:22

Cand am intrebat se merita m-am referit la structura cursurilor: daca se pune accent pe partea practica a profesiei, daca inveti si altceva in afara teoriei.

allynna

Post by allynna » 02 Mar 2008, 15:30

daniladion wrote:Cand am intrebat se merita m-am referit la structura cursurilor: daca se pune accent pe partea practica a profesiei, daca inveti si altceva in afara teoriei.
Buna.
Si eu as vrea sa stiu mai multe detalii despre inppa, pe site-ul lor informatiile sunt destul de generale si ambigui.
Pe ce criterii se face admiterea, pentru ca am inteles ca nu se sustine un examen?
Este adevarat ca dupa absolvire se asigura stagii de pregatire la firme de avocatura din Buc. sau din strainatate?
Daca este cineva care a urmat aceste cursuri si poate sa ne dea mai multe detalii , ar fi super.
Multumesc.
Succes tuturor. :floare:

krisstina

Post by krisstina » 02 Mar 2008, 17:33

Te poţi înscrie dacă eşti avocat stagiar. De stagii în străinătate am auzit şi n-am văzut. Stagii la case de avocatură din Bucureşti s-au oferit. Merită.

Post Reply