uk

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
madalinutza

uk

Post by madalinutza » 13 Feb 2008, 17:08

buna!!..sti cumva daca imi ma pot folosi de licenta(drept) in Marea Britanie?....in sensul ca, daca ma pot angaja sau daca ma pot inscrie la niste cursuri tot in domeniu.

madalinutza

hmmm

Post by madalinutza » 19 Feb 2008, 15:17

no help, no nothing...just like in the court..!

MataHari

Re: uk

Post by MataHari » 19 Feb 2008, 20:24

madalinutza wrote:buna!!..sti cumva daca imi ma pot folosi de licenta(drept) in Marea Britanie?....in sensul ca, daca ma pot angaja sau daca ma pot inscrie la niste cursuri tot in domeniu.
Nu iti foloseste la nimic. Trust me.

johei

Post by johei » 20 Feb 2008, 10:48

Uh... din cate stiu eu in mai toata Europa sunt destul de cautati avocatii care au ceva studii de drept prin Anglia (sau pe altundeva prin Marea Britanie)...
Incearca pe la marile firme internationale, chiar la nivel european... sunt multe persoane care vorbesc engleza, cei care o stapanesc foarte bine (ma refer la cei care nu la fiecare 2-3 cuvinte au nevoie de un ...aaa...) sunt totusi nu prea multi (exceptandu-i pe cei care au engleza ca limba materna, evident) Altminteri.. de ce nu te faci avocat in uk?

MataHari

Post by MataHari » 20 Feb 2008, 19:31

Pai nu se face avocat in U.K. tocmai pentru ca are studiile aici si nu acolo, sau nu mai inteleg eu ce citesc ? :grin:

johei

Post by johei » 21 Feb 2008, 10:12

Mda... asa-i... eu am inteles prin "licneta de drept in uk" licenta de drept din uk... mea culpa... Altminteri, cauta pe acolo... o fi vreo firma care are afaceri cu romani si care ar putea avea nevoie de asa ceva...

MataHari

Post by MataHari » 21 Feb 2008, 22:38

Johei wrote:Mda... asa-i... eu am inteles prin "licneta de drept in uk" licenta de drept din uk... mea culpa... Altminteri, cauta pe acolo... o fi vreo firma care are afaceri cu romani si care ar putea avea nevoie de asa ceva...
Pai da, la facut curat eventual. :mrgreen:

agenda

Post by agenda » 22 Feb 2008, 00:10

daca doresti sa pleci acolo, verifica si tu care sunt conditiile pt a intra acolo in baroul lor. verifica daca facultatea ta este recunoscuta si probabil ca va trebuie sa dai ceva examene, stagiatura....def...

madalinutza

Post by madalinutza » 22 Feb 2008, 00:45

va multumesc.daca stiti mai multe despre subiectul acesta va rog sa postati aici.va multumesc

johei

Post by johei » 22 Feb 2008, 10:14

o idee ar fi prin institutia numita avocat european... vum o fi ea transpusa in dreptul englezesc. Insa de regula pentru asta trebuie sa fii deja avocat in tara de origine...
Altminteri.. incearca sa faci ceva pe acolo LL.M (Master of Laws, dureaza de regula cam un an) ceea ce iti va marii sansele considerabil

Post Reply