admitere avocatura
admitere avocatura
cine poate va rog sa ma lamureasca si pe mine ;la examenul din 27 noiembrie 2004 (ptr. admiterea in Barou) nu a mai fost nevoie de recomandarea unui avocat?;stiti cand are loc urmatorul examen ?; 

anul trecut nu a mai fost nevoie de recomandarea unui avocat dar nu se stie daca anul acesta nu se va baga din nou chestia cu recomandarile. se aude ca INPPA-ul va fi obligatoriu, va fi doar un anumit nr. de locuri. inca nu s-a stabilit examenul urmator. normal, avand in vedere ca abia s-a sustinut ultimul acum aproape 2 luni.
Asa se pare. Eu insa nu inteleg altceva. Cursurile au inceput in toamna lui 2004, inainte ca noi sa fi dat examenul de intrare in profesie. Cine sunt cursantii pentru 2005 ai Institutului? ca noi astia care am dat acum examenul si ne numim stagiari sigur nu suntem. Iar in cazul in care am dori sa urmam cursurile, cum facem?
nu cred ca INPPA va fi obligatoriu pt ca ar fi o nebunie sa ii trimita pe toti avocatii la bucuresti sa se califice aici intrucat practic ar aparea un al doilea INM
iar oricum avocatii stagiari sun mult prea multi ca sa ii poti reunii la buc pe toti pt pregatire
sper sa nu ma insel dar nu mi se pare tare desteapta aceasta idee
iar oricum avocatii stagiari sun mult prea multi ca sa ii poti reunii la buc pe toti pt pregatire
sper sa nu ma insel dar nu mi se pare tare desteapta aceasta idee