alegeri la CSM

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
april

alegeri la CSM

Post by april » 12 Jan 2005, 16:37

ce parere aveti despre interventia de astazi a presedintelui Basescu la CSM si despre persoanele (re)alese acolo? oare se va misca ceva in bine daca s-au ales cam aceiasi oameni, cu probleme si legaturi cu PSD-ul?

http://www.revistapresei.ro/articol.php ... s=-1&ss=-1

eu cred ca in justitie neregulile si increngaturile necurate exced influentele politice, tinzand mai degraba spre o structura de tip familie mafiota :( ...
voi cum vedeti lucrurile?

fira

Post by fira » 12 Jan 2005, 19:52

exista interventie negativa si interventie pozitiva. a lui basescu a fost pozitiva zic eu.
sint ceva dinozauri prin csm dar lupascu a contrat tot timpul psd. hens a whitehat :)

in rest, e bine... n-as vrea sa fiu pesedist in ziua de azi :twisted:

april

Post by april » 12 Jan 2005, 20:26

si mie mi-a placut mesajul lui Basescu, dar mi s-a parut ca a ramas cam fara rezultat, vazand cine sunt membrii CSM. despre Lupascu nu stiam nimic. e bine daca e cum zici tu :)

elis

Post by elis » 15 Jan 2005, 09:51

In 13 ianuarie, Asociatia Magistratilor din Romania a depus la Consiliul Superior al Magistraturii o adresa prin care solicita demisia din functiile de conducere de la instante si parchete a tuturor membrilor CSM.

Cererea vizeaza 12 membrii al Consiliului ce detin functii de conducere in cadrul instantelor si parchetelor.

ESTRANG3D

Post by ESTRANG3D » 15 Jan 2005, 17:37

Lupascu ... nna contrat tot timpul PSD"???!!?? :))))
Hai sa fim seriosi ....

dricaru

Post by dricaru » 15 Jan 2005, 18:08

A fost un mesaj aberant si POPULIST!!!!
In primul rind imi e neclar cum e cu sfaturile pretioase legate despre cit de repede ar dori sa se judece cauzele de coruptie...
Deh...vrea sentinte imediate sa se poata lauda ca si-a respectat promisiunile de campanie...
Dar cu drepturile inculpatzilor cum facem...???
Le dam draq si nu le mai admitem cererile de lipsa aparare, probe etc...???
Nu-i mai credem deloc daca se mai si imbolnavesc oamenii si nu se pot prezenta la un termen desi au certif medical..???
Astfel de procese sunt f f complexe, eu avind ocazia sa intru in citeva.....
Respectuos va anuntz ca rechizitoriile vazute de mine sunt discutabile si implica administrarea de material probator serios in fatza instantei.
Presedintele acesta nu isi prea vede lungul nasului ....in sensul ca habar nu are ce putzine prerogative constitutionale are....
Indemn la ratiune si la analiza legilor. Procesele nu se pod judeca heirupist doar ca sa aparem bine pe sticla...
Va rog sa ma credeti ca nu fac propaganda PSD sau alte asemenea, eu detestind politica.
Vreau doar sa nu existe ingerinte ale nimanui in actul de justitie, pentru ca oamenii sa obtina hotariri pe baza de probe nu pe baza de indicatii pretioase.

virtual

Post by virtual » 16 Jan 2005, 02:27

Is un mare fan Lupascu....sincer astept inca multe de la el in domeniul adminstratiei domeniului asta...

Post Reply