modele de contracte

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
fanna

modele de contracte

Post by fanna » 14 Jan 2005, 19:38

Puteti sa imi dati niste adrese de net unde gasesc modele de contracte?Ma intereseaza in special un model de contract de exlusivitate, si nu gasesc nici unul acuma :(

croc

Post by croc » 14 Jan 2005, 20:10

iti caut eu in sintact, dar nu inteleg ce anume?
cum adica un contract de exclusivitate?

fanna

Post by fanna » 14 Jan 2005, 20:55

croc :D , eram sigura ca tu ma vei ajuta.mersi de pe acuma de amabilitate.
E vorba de un contract de exlusivitate prin care beneficiarul se obliga sa lucreze pe domeniul de publicitate numai cu o anumita agentie de publicitate.
Sunt rupta de oboseala si nu gasesc nici cum un model, si nici nu sunt in stare sa il gindesc acuma.

croc

Post by croc » 14 Jan 2005, 21:04

caut acum!

croc

Post by croc » 14 Jan 2005, 21:19

am gasit vreo 4;
imi dai un mail, sau le postez (sunt cam lungi);

eu as face un contract de publicitate, prestari servicii, etc., cu clauza de exclusivitate!

fanna

Post by fanna » 14 Jan 2005, 21:32

Si idea contractului de publcitate cu clauza de exclusivitate ar fi ok. Poate din contractele tale o sa gasesc cum sa o formulez, ca acuma sunt....terminata de oboseala.Trimte-le daca poti pe cristinasabau@yahoo.com

croc

Post by croc » 14 Jan 2005, 21:46

am trimis;
au ajuns?

fanna

Post by fanna » 14 Jan 2005, 22:11

Am primit contractele, croc, mercic mult de ele.
Cred ca ramin la ideea ta, la a insera in contracul de baza (cel de prestari servicii) si clauza de exlusivitate.Cred ca e mai simplu, decit sa fac un contract nou, numai pentru aceasta sitatie.
Oricum am si studoat putin contractele, sunt super faine, am si luat niste idei din ele si le voi aplica mai departe.

Post Reply