revin spetele ???

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
bobocel

revin spetele ???

Post by bobocel » 29 Nov 2007, 19:43

ANUNÅ¢

Conform prevederilor legale, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) organizează, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii (INM), următoarele concursuri şi examene:
- concursul de admitere la INM;
- concursul de admitere în magistratură;
- examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari;
- concursul de promovare în funcţii de execuţie;
- concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor.
INM organizează, de asemenea, examenul de absolvire al auditorilor de justiţie.
..............................

Tipurile de subiecte, în funcţie de tipul de concurs/examen, sunt următoarele:
- concursul de admitere la INM – grile şi speţe (pentru interviu – componenta de etică);
:mask:
- concursul de admitere în magistratură - speţe;
- examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari - speţe;
- concursul de promovare în funcţii de execuţie - grile;
- concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor – grile;
- examenul de absolvire a INM - speţe.

.................................

http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=19&DetailID=714

andreid

Re: revin spetele ???

Post by andreid » 29 Nov 2007, 23:52

bobocel wrote:ANUNÅ¢

Conform prevederilor legale, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) organizează, prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii (INM), următoarele concursuri şi examene:
- concursul de admitere la INM;
- concursul de admitere în magistratură;
- examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari;
- concursul de promovare în funcţii de execuţie;
- concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor.
INM organizează, de asemenea, examenul de absolvire al auditorilor de justiţie.
..............................

Tipurile de subiecte, în funcţie de tipul de concurs/examen, sunt următoarele:
- concursul de admitere la INM – grile şi speţe (pentru interviu – componenta de etică);
:mask:
- concursul de admitere în magistratură - speţe;
- examenul de capacitate al judecătorilor şi procurorilor stagiari - speţe;
- concursul de promovare în funcţii de execuţie - grile;
- concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurorilor – grile;
- examenul de absolvire a INM - speţe.

.................................

http://www.inm-lex.ro/index.php?MenuID=19&DetailID=714

Spun doar atat...Foarte Bine! :evil:

mirandolina

Post by mirandolina » 30 Nov 2007, 11:49

bobocel mic si agitat eu cred ca spetele sunt pt concursurile de direct pe post.

cyclop

Post by cyclop » 30 Nov 2007, 12:32

Nu e vorba de concursul direct pe post, scrie clar. Numan ca nici nu tren s-o luati la modul ca s-au bagat spetele, gata...
E vorba numai de formarea unei baze de date pentru concursurile viitoare. In viitor, e clar, se pot reitroduce spetele. Pt. moment, ma indoiesc.

axion

Post by axion » 30 Nov 2007, 17:13

Orice zvon are si un sambure de adevar:

Conform sedintei din 12.11.2007 a Grupului nr. 3 "Recrutare, formare si promovare profesionala", ce urmeaza a fi aprobata de Plen, se modifica Regulamentul de concurs, pentru inceput numai pentrU examenul de admitere cu 5 ani, in sensul ca "(...) nu va mai permisa consultarea legislatiei in timpul examenului la probele teoretice si practice". La acest concurs, in anii anteriori, cu legislatia pe masa, reusea un singur candidat, dar fara legislatie...

Multa bafta tuturor care vor participa la viitorul examen cu vechime de 5 ani!

bobocel

Post by bobocel » 30 Nov 2007, 19:14

andreid wrote:Spun doar atat...Foarte Bine! :evil:
Andrei, scumpete, nu mi-e teama de spete, ci datorita faptului ca-mi petrec majoritatea timpului la serv si nu am timp pt studiu cum au altii (studentii) care nu au serv ...ce an de facult ziceai ca esti ? :-P sa inteleg ne vedem la vara in curtea Politehnicii ? :grin:
iar ti-ai schimbat avatarul ? ca nu-mi place, ala cu inm era super - unicat.
spor la invatat ! :cafea:

andreid

Post by andreid » 01 Dec 2007, 21:31

bobocel wrote:
andreid wrote:Spun doar atat...Foarte Bine! :evil:
Andrei, scumpete, nu mi-e teama de spete, ci datorita faptului ca-mi petrec majoritatea timpului la serv si nu am timp pt studiu cum au altii (studentii) care nu au serv ...ce an de facult ziceai ca esti ? :-P sa inteleg ne vedem la vara in curtea Politehnicii ? :grin:
iar ti-ai schimbat avatarul ? ca nu-mi place, ala cu inm era super - unicat.
spor la invatat ! :cafea:
Am spus eu ca ti-e teama? am spus doar pct meu de vedere(pro spete)... In rest...poate sunt mai ocupat ca altii.. nu ti-ai ales bine tinta...
2 fac+servici :|
Nu cred ca ne vedem anul asta,dar daca vrei neaparat , voi veni. :lol:
Nu mai pot sa imi pun avatar exterior....
Merci la fel! :cafea:

oana_dan

Post by oana_dan » 02 Dec 2007, 13:48

Axion, observatia ta nu este completa. Trebuie sa avem in vedere si propunerea grupului de lucru din data de 6 noiembrie 2007.
" Examinând propunerile DRUO referitoare la modificarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în magistratură, precum şi procedura de numire în funcţiile de judecător şi procuror, fără concurs, aprobat prin Hotărârea nr. 152/2006 a Plenului CSM, membrii grupului de lucru au fost de acord cu aceasta, întrucât această modalitate pune accentul şi permite o evaluare corectă a cunoştinţelor practice ale viitorilor judecători şi procurori, înlăturând în acelaşi timp pragul minim al notei 5 pentru fiecare materie de concurs. "

Iar in 12 noiembrie s/a mai hotarat .................
"Ca această lucrare să fie înaintată Plenului în şedinţa din data de 29 noiembrie 2007."

pojy

Post by pojy » 03 Dec 2007, 17:44

interpretati gresit anuntul.

este vorba de spetele care erau si pana acum la interviu, o parte a acestuia vizand etica si deontologia profesionala care se testa prin intermediul unei spete specifice.

Post Reply