Intalnire la varf UNBR-UCCJR mediata International

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
BABI

Post by BABI » 19 Jul 2007, 10:39

Unificare , unificare, sa zicem ca se ajunge la o astfel de intelegere, dar cu structurile cum ramane. Pe care din ele se merge, pe cea a avocatilor sau pe cea a consilierilor, ma refer aici si la animite neclaritati privind relatia UNBR cu structurile statului Casa de Sanatate, etc. stiind ca UNBR are datorii fata de stat, precum si unele litigii legate de taxele platite. CCJ deocamdata nu are asemenea probleme. Oricum, daca se vor unifica, sa vedeti probleme in a alege conducuerea si celelalte persoane reprezentative.

wittmann

Post by wittmann » 19 Jul 2007, 12:19

Pro unificare, in conditiile in care examenul de admitere in Barou va fi cu adevarat examen. Daca se mentine actualul sistem in baza caruia intra toate leprele "care sunt, lepre"... atunci va fi un dezastru.

BABI

Post by BABI » 19 Jul 2007, 13:04

D-le Wittman, ce intelegi prin "lepra", ca eu din cate vad la noi in barou au intrat pe baza de examen,..... numai baieti si fete pana in 30 de ani, care mai de care mai cu aere de avocat, masina scumpa , copii proveniti din familii instarite.

bromul

Post by bromul » 19 Jul 2007, 13:06

wittmann wrote:Pro unificare, in conditiile in care examenul de admitere in Barou va fi cu adevarat examen. Daca se mentine actualul sistem in baza caruia intra toate leprele "care sunt, lepre"... atunci va fi un dezastru.
Leprele sunt deja intrate, din pacate. Oricum clientul alege... pana la urma

serafim

Post by serafim » 19 Jul 2007, 13:08

:( da Babi ai dreptate
CCJ nu are probleme privind Casa de Sanatate sau Casa de Pensii la un moment dat circula zvonistica ca UNBR accepta unificarea doar pe considerentul ca din taxele de inscriere achitate de cj sa-si achiote datoriile fata de stat, or acest lucru nu mi se pare logic

Wittmann ai dreptate
in majoritatea cazurilor s-a intrat pe:
P ile
C unostinte
R elatii

:mad: :roll:

serafim

Post by serafim » 06 Aug 2007, 12:50

nici o parere ???
toti sunt plecati la maaaare, munte...iar altii invata pt. INM !!! normal...cine sa-si dea cu parerea ??? :grin:

elladomi

Post by elladomi » 09 Oct 2007, 13:34

nu mi se pare ca UNBR-ul sa-si achite datoriile din fondurile UCCJ.

elladomi

Post by elladomi » 09 Oct 2007, 14:29

Nu stiu sigur dar poate iesi cevabun din aceasta unificare??????
voi ce crede ti? :? :? :?

cleo27ro

Post by cleo27ro » 10 Oct 2007, 09:40

serafim wrote:.iar altii invata pt. INM !!!
Doamne-fereste! :-?

elladomi

Post by elladomi » 10 Oct 2007, 10:28

nu mai scrie nimeni la acest subiect?
Va rog sa comentati pe aceasta tema
:floare: :floare: :floare:

daydreamer

Post by daydreamer » 12 Oct 2007, 21:46

unificare !!!!!!! nici gand !
daca se vrea asa ceva va fi "spectacol" -- prea multi cu pretentii, putini cu fapte!

Post Reply