reteta de aranjare a examenului

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
allynna

Post by allynna » 12 Oct 2007, 20:32

Franceska29 wrote:vorbeam de persevernta constructiva...poti persevera si distructiv, ceva de genul, nu invat azi, o voi face maine...si tot asa! exact la asta m-am referit!

multumesc ca-ti sunt simpatica dintr-o data!
Pai asta deja nu mai este perseverenta.Te contrazici.
Nu inveti azi , spui ca o lasi pe maine, unde e insistenta, persistenta, tenacitatea si staruinta despre care vorbeai? :floare:

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 20:49

cand insisti sa faci un lucru...fie el si asta cu invatatul...nu e tot o perseverenta? "nu lasa pe maine ce poti face azi"...lasa pe poimaine...e si asta un gen de a persevera, incapatandu-te sa ingrasi porcul cum se zice :-D in fine, sper sa nu ma caracterizeze!

allynna

Post by allynna » 12 Oct 2007, 20:54

kinga wrote:
allynna wrote:
Franceska29 wrote:vorbeam de persevernta constructiva...poti persevera si distructiv, ceva de genul, nu invat azi, o voi face maine...si tot asa! exact la asta m-am referit!

multumesc ca-ti sunt simpatica dintr-o data!
Pai asta deja nu mai este perseverenta.Te contrazici.
Nu inveti azi , spui ca o lasi pe maine, unde e insistenta, persistenta, tenacitatea si staruinta despre care vorbeai? :floare:
alinaaaaaaa
cunosti melodia????
wasting my time... :cafea: :floare:
Ai dreptate, o sterg la culcare, ma plictisesc.

Mai Franceska, nu mi-o lua in nume de rau, chiar imi pari simpatica in felul tau usor agresiv de a-ti impune personalitatea virtuala. Dar crezi ca se merita?las-o mai moale cu sfaturile psihologice date nush carui infect patologic.
Ce ai rezolvat? ai vazut ce mesaj abject ai primit, la care te-ai obosit sa si raspunzi.
Noapte buna tuturor. :floare:

PS. Daca tu consideri"lasatul pe maine, poimaine" perseverenta chiar iti doresc sa nu te caracterizeze, dar asta chiar ca nu e perseverenta dimpotriva e antonimul.....
Succes.

Franceska29

Post by Franceska29 » 12 Oct 2007, 21:06

nu se numeste "fel usor agresiv de a-mi expune personalitatea virtuala"...
eu intru ca si voi, citesc, dau o parere, numai ca de fiecare data unii sar ca arsi! de ce? aduc cumva atingere cuiva? daca nu stiu un lucru, intreb, daca stiu ceva, expun ce stiu! daca gresesc, imi asum culpa...dar nu inteleg de ce fiecare postare de a mea se lasa cu intepaturi la adrea-mi!

cat despre acel "infect" (si stiu si la cine te referi) si despre raspunsul sau, chiar nu am timp sa divaghez! am reactionat exact asa cum am crezut de cuviinta!

daca nu e loc si pt mine pe acest forum, sa mi se spuna! renunt bucuroasa la calitatea de membru si voi ramane un anonim! cum spun ceva, sunt atacata, indiferent daca ce spun, e bine sau gresec (mai ales daca indraznesc sa gresesc)! faptul ca ma apar, altii il traduc prin agresivitate! unde-i agresivitatea, fie ea si usoara?

allynna

Post by allynna » 12 Oct 2007, 21:39

Franceska29 wrote:nu se numeste "fel usor agresiv de a-mi expune personalitatea virtuala"...
eu intru ca si voi, citesc, dau o parere, numai ca de fiecare data unii sar ca arsi! de ce? aduc cumva atingere cuiva? daca nu stiu un lucru, intreb, daca stiu ceva, expun ce stiu! daca gresesc, imi asum culpa...dar nu inteleg de ce fiecare postare de a mea se lasa cu intepaturi la adrea-mi!

cat despre acel "infect" (si stiu si la cine te referi) si despre raspunsul sau, chiar nu am timp sa divaghez! am reactionat exact asa cum am crezut de cuviinta!

daca nu e loc si pt mine pe acest forum, sa mi se spuna! renunt bucuroasa la calitatea de membru si voi ramane un anonim! cum spun ceva, sunt atacata, indiferent daca ce spun, e bine sau gresec (mai ales daca indraznesc sa gresesc)! faptul ca ma apar, altii il traduc prin agresivitate! unde-i agresivitatea, fie ea si usoara?
Frate,linisteste-te e loc pt. oricine doreste pe acest forum , nu victimiza ca nu esti atacata deloc, si nu cred ca e vb. ca faci greseli sau nush ce...toti facem greseli , nu e nimeni mai destept ca altul, ne dam cu parerea fiecare in felul lui si cu asta basta, ce mare comedie.
Nu e nevoie sa te aperi ca nu te ataca nimeni, sa zicem ca e un fel de"atac la idee" nicidecum la persoana.Eu te-am vazut putin agresiva , de ex.eu chiar am vrut sa aflu de la tine un ex. de perseverenta distructiva si mi-ai sarit in cap, ca nu stiu sa-mi sustin argumentele si nu cunosc sinonimele cuvantului respectiv.Pai ,eu chiar nu stiu cum te-am atacat si in ce fel, si daca am facut-o imi cer scz.nu astea au fost intentiile mele.
Deci, nimeni nu te judeca daca faci greseli, nimeni nu iti da calificative pro sau contra, poti sa spui ce vrei, sa iti exprimi parerea cum vrei, si cel mai important NIMENI NU TE ATACA.De tine depinde cum interpretezi raspunsurile pe care le primesti. Nu lua totul in serios, si mai ales nu lua in nume de rau.
Hai linisteste-te si sa auzim de bine. :floare:

Post Reply