Rezultate INM - septembrie 2007

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
gavril

Post by gavril » 21 Sep 2007, 13:35

mey .. gata cu taclelile si mistoclele astea suculente ..

ce e mariuse? vrei frantuzisme? ia de aici: lingurision, furculision, delicision ..

:mrgreen:

PS: ma .. cred ca ne injurision omun de zor ! ptiu ! ptiu ! am inceput sa vorbesc pe nas .. ca frantiuzii ..

alpha-mind

Post by alpha-mind » 21 Sep 2007, 15:20

kynes wrote:de ex:
Selection des composantes connexes de horripiler

agacer, asticoter (fam.), crisper, exasperer, exceder, faire sortir de ses gonds (fam.), herisser, impatienter, insupporter, irriter, mettre hors de soi, turlupiner, enerver
prendre a contre-poil (fam.)
oh, non, sacre-kynes......reviens!!!
ne pars pas!!! pas maintenant, juste au moment ou jnai perdu la tete.........cnest au-dela de moi........ petite grenouille!!!!

parlons comme on caresse des mots qui nnezistent pas!!!....

tnes le solei lourd dnavant lnorage??? :(%):

agenda

Post by agenda » 21 Sep 2007, 16:01

kynes nu cred injurion pe nimeni...este un baiat deliciosion...si probabil ca rade cu noi.......

:floare:

axion

Post by axion » 21 Sep 2007, 16:24

kynes, trezeste-te! ce este mai bun: tacere/aparare/atac?

la treaba...

axion

Post by axion » 21 Sep 2007, 16:30

Ptr. ion_balcon:

in ultima perioada esti f. cuminte, daca se poate as dori sa-mi arati "limbajul surdo-mutilor" cu aplicare pe net; platesc...

flaviusnet

Post by flaviusnet » 21 Sep 2007, 18:48

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, cu observatiile formulate in cadrul sedintei Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 20 septembrie 2007.

bonsa

Post by bonsa » 21 Sep 2007, 18:55

mai..si norocul face parte din exam la inm..clar, nu?
si eu anul trecut n-am avut timp sa termin testele de logica si imi ramasesera cam 15 intreb la fiecare sectiune si am pus aceeasi litera la toate..si credeti-ma ca am nimerit cam 33%..

allynna

Post by allynna » 22 Sep 2007, 17:45

Gavril wrote:eu am dex instalat pe PC.
vrei kitt-ul ? gratis

:)

PS: hai nu te supara .. pe mine ..
Il vreau eu daca se poate. :fluierat: :grin:

Teodora

Post by Teodora » 22 Sep 2007, 22:38

Mai oameni buni, eu n-am mai intrat pe net de 2 zile si m-am ingrozit de cit calcule ati facut...
Eu am vazut la cineva pe prima pagina o coloana completata numai cu varianta B. O COLOANA. Nu tot. M-am mirat mai mult de faptul ca a riscat destul de mult.
Parerea mea este ca daca nu mai ai timp deloc si n-ai apucat sa completezi citeva intrebari, mai bine le pui la ghici decit sa le lasi albe, dar sa incepi direct cu B....pina jos... :-D mi s-a parut amuzant.
Daca ai timp, gindeste putin, daca nu...nu.

cyclop

Post by cyclop » 24 Sep 2007, 22:43

Ai mai multe sanse s-o plesnesti daca mergi pe-o litera. Crede-ma, e verificata...in 2005 am pus la nimereala, a,e, b, c... am nimerit numan una, la ambele sectiuni.
In 2006, am mers pe c, si mi-au iesit 4.

Post Reply