INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
-
gavril
mey .. gata cu taclelile si mistoclele astea suculente ..
ce e mariuse? vrei frantuzisme? ia de aici: lingurision, furculision, delicision ..
PS: ma .. cred ca ne injurision omun de zor ! ptiu ! ptiu ! am inceput sa vorbesc pe nas .. ca frantiuzii ..
-
alpha-mind
kynes wrote:de ex:
Selection des composantes connexes de horripiler
agacer, asticoter (fam.), crisper, exasperer, exceder, faire sortir de ses gonds (fam.), herisser, impatienter, insupporter, irriter, mettre hors de soi, turlupiner, enerver
prendre a contre-poil (fam.)
oh, non, sacre-kynes......reviens!!!
ne pars pas!!! pas maintenant, juste au moment ou jnai perdu la tete.........cnest au-dela de moi........ petite grenouille!!!!
parlons comme on caresse des mots qui nnezistent pas!!!....
tnes le solei lourd dnavant lnorage???

-
agenda
kynes nu cred injurion pe nimeni...este un baiat deliciosion...si probabil ca rade cu noi.......

-
axion
kynes, trezeste-te! ce este mai bun: tacere/aparare/atac?
la treaba...
-
axion
Ptr. ion_balcon:
in ultima perioada esti f. cuminte, daca se poate as dori sa-mi arati "limbajul surdo-mutilor" cu aplicare pe net; platesc...
-
flaviusnet
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil proiectul Ordonantei de urgenta a Guvernului pentru modificarea si completarea unor acte normative in domeniul justitiei, cu observatiile formulate in cadrul sedintei Plenului Consiliului Superior al Magistraturii din data de 20 septembrie 2007.
-
bonsa
mai..si norocul face parte din exam la inm..clar, nu?
si eu anul trecut n-am avut timp sa termin testele de logica si imi ramasesera cam 15 intreb la fiecare sectiune si am pus aceeasi litera la toate..si credeti-ma ca am nimerit cam 33%..
-
allynna
Gavril wrote:eu am dex instalat pe PC.
vrei kitt-ul ? gratis
:)
PS: hai nu te supara .. pe mine ..
Il vreau eu daca se poate.

-
Teodora
Mai oameni buni, eu n-am mai intrat pe net de 2 zile si m-am ingrozit de cit calcule ati facut...
Eu am vazut la cineva pe prima pagina o coloana completata numai cu varianta B. O COLOANA. Nu tot. M-am mirat mai mult de faptul ca a riscat destul de mult.
Parerea mea este ca daca nu mai ai timp deloc si n-ai apucat sa completezi citeva intrebari, mai bine le pui la ghici decit sa le lasi albe, dar sa incepi direct cu B....pina jos...

mi s-a parut amuzant.
Daca ai timp, gindeste putin, daca nu...nu.
-
cyclop
Ai mai multe sanse s-o plesnesti daca mergi pe-o litera. Crede-ma, e verificata...in 2005 am pus la nimereala, a,e, b, c... am nimerit numan una, la ambele sectiuni.
In 2006, am mers pe c, si mi-au iesit 4.