grile ``geniale``
grile ``geniale``
mie mi e sila de ex asta...am dat a 3-a oara si am avut ghinion cu caru...au dat subiecte care nu se regaseau in tematica,in plus faza cu nulitatea relativa care intervine doar la lipsa scopului mediat e de pomina...in beleiu scrie clar si de lipsa discernamantului...au facut baremul cum le-a convenit lor...de fiecare data am trecut de proba asta,anul trecut am luat putin la logica...in fine va urez bafta...mie incepe sa mi se faca greata...si mai e ceva...grila aceea cu plangerea prealabila...2 luni de cand?de cand m-a intarcat mama?e adevarat ca termenul este de 2 luni,dar curge de la data diferite...va urez numai bine!
Re: grile ``geniale``
nu o lua asa, cunosc persoana care a luat anul asta dupa a 5-a incercare, iar in ultimii 3 ani a trecut de grile, de logica si interviu dar a avut nesansa sa-i iasa media finala 7, 77 in conditiile in care ultimul intrat avea media 8, pica cu cateva sutimi, in concluzie, nu fi pesimist..daca vrei, ai sa reusesti !ionut777 wrote:mie mi e sila de ex asta...am dat a 3-a oara si am avut ghinion cu caru...au dat subiecte care nu se regaseau in tematica,in plus faza cu nulitatea relativa care intervine doar la lipsa scopului mediat e de pomina...in beleiu scrie clar si de lipsa discernamantului...au facut baremul cum le-a convenit lor...de fiecare data am trecut de proba asta,anul trecut am luat putin la logica...in fine va urez bafta...mie incepe sa mi se faca greata...si mai e ceva...grila aceea cu plangerea prealabila...2 luni de cand?de cand m-a intarcat mama?e adevarat ca termenul este de 2 luni,dar curge de la data diferite...va urez numai bine!
si eu am picat, am fost in stare de soc