Cati din cati?

Examene, rezultate, pareri, etc
Post Reply
cleo27ro

Cati din cati?

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 20:46

Care este rata de promovare in barouri?
Cine a participat pana acum poate stie cu aproximatie din anii trecuti. Pe site-uri nu mai gasesc asa ceva :( .

piorel

Post by piorel » 11 Sep 2007, 21:38

http://avocatura.com/modules.php?name=F ... pic&t=9666 Iubi, aici te-ai uitat? E deful, dar dupa aia nu mai este nici un examen, deci practic... ala e examenul cel mai important, zis eu.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 21:56

..mda...
Merci, e bun si asta, dar ma interesa admiterea in barou, nu def-ul...

piorel

Post by piorel » 11 Sep 2007, 22:15

Depinde si de barou. Ar fi bine sa-l precizezi. Am inteles ca in Baroul Constanta se intra mai greu (cica ar fi mai greu examenul). Am mai auzit de la cineva ca cica nu ai loc de machidoni in B. Constanta. Nici una din informatiile de mai sus nu imi inspira un parfum de adevar.

cleo27ro

Post by cleo27ro » 11 Sep 2007, 23:02

Piorel wrote:Depinde si de barou. Ar fi bine sa-l precizezi. Am inteles ca in Baroul Constanta se intra mai greu (cica ar fi mai greu examenul). Am mai auzit de la cineva ca cica nu ai loc de machidoni in B. Constanta. Nici una din informatiile de mai sus nu imi inspira un parfum de adevar.
Pai nu stiu de ce dracun multi prieteni avocati din C-ta figureaza in baroul bucuresti...S-ar putea sa ai dreptate... :floare:
Insa tot atat de adevarat e ca prietenii despre care iti vb ca sunt av. nu stiu daca au deschis de maxim 10 ori in viata un cod. Si poate chiar sunt optimista... :mrgreen:

Post Reply