Vreau sa stiu!

Vesti de interes.
Post Reply
pavel

Vreau sa stiu!

Post by pavel » 23 Oct 2004, 11:04

Inteleg ca acum se poate sustine examenul de primire in profesia de avocat fara sa mai fie nevoie sa atasezi la dosar cele doua ,,semnatur". As vrea sa stiu, o data ce ai fost admis, cat timp ai la dispozitie ca sa iti gasesti cele doua ,,semnaturi"? Sau de acum incolo nu va mai fi nevoie deloc de aceste doua semnaturi? Mersi.

doarcorina

Post by doarcorina » 23 Oct 2004, 11:59

nu-ti mai trebuie cele doua semnaturi nici dupa examen.dupa exam. trebuiie sa te prezinti cu un contract de colaborare sau muca, incheiat cu un av.care este dispus sa te ia.cat ai la dispozitie ptr predarea contractului? nu stiu.am fost la baroul de aici si cica inca nu s-a hotarat.poate depinde de fiecare judet, nu stiu.

ainsof

Post by ainsof » 23 Oct 2004, 12:16

Ai putea sa ne spui si cat costa bunavointa avocatului ?

fanna

Post by fanna » 24 Oct 2004, 15:46

sunt convinsa ca o sa coste ceva bunavoina avocatului, costa si inainte, o sa coste si acum, si poate chiar mai mult, ca eu stiu ca ai timp 6 luni sa prezinti contractul.(nu stiu sigur, dar asa am auzit si eu )

picasso

Post by picasso » 25 Oct 2004, 09:31

2 luni dupa examen. e acelasi lucru ca si inainte

Krondet

:p

Post by Krondet » 25 Oct 2004, 11:09

1.Taxa de trecere pe tabloul de avocati stagiari este 25.000.000...in galati!
si, nu exista un termen limita....Cand platesti aceasta taxa (si ai si semnatura celui care-ti va fi indrumator), esti considerat ca ai promovat examenul de admitere in avocatura si esti avocat stagiar.
2."taxa avocatului"...mita, spaga, cum vreti sa-i spuneti...variaza, functie de notabilitatea biroului in cauza!

mclidia

cine imi spune?

Post by mclidia » 20 Dec 2004, 14:30

cine poate s aimi spuna si mie daca este obligatorie inscrierea in uniunea consilierilor juridici/daca esti consilier juridic si nu esti inscris la ei nu ti se recunoaste vechimea?

norocel

Post by norocel » 20 Dec 2004, 14:32

Asocierea este un drept si nu o obligatie.

teo

Post by teo » 21 Dec 2004, 13:49

nu are nici o legatura inscrierea in colegiu cu vechimea in functia juridica.
daca vrei te inscrii daca nu vrei nu. nu esti obligat.Taxele le-ar putea plati firma angajatoare(daca insisti)

Post Reply