Vreau sa stiu!
Vreau sa stiu!
Inteleg ca acum se poate sustine examenul de primire in profesia de avocat fara sa mai fie nevoie sa atasezi la dosar cele doua ,,semnatur". As vrea sa stiu, o data ce ai fost admis, cat timp ai la dispozitie ca sa iti gasesti cele doua ,,semnaturi"? Sau de acum incolo nu va mai fi nevoie deloc de aceste doua semnaturi? Mersi.
nu-ti mai trebuie cele doua semnaturi nici dupa examen.dupa exam. trebuiie sa te prezinti cu un contract de colaborare sau muca, incheiat cu un av.care este dispus sa te ia.cat ai la dispozitie ptr predarea contractului? nu stiu.am fost la baroul de aici si cica inca nu s-a hotarat.poate depinde de fiecare judet, nu stiu.
:p
1.Taxa de trecere pe tabloul de avocati stagiari este 25.000.000...in galati!
si, nu exista un termen limita....Cand platesti aceasta taxa (si ai si semnatura celui care-ti va fi indrumator), esti considerat ca ai promovat examenul de admitere in avocatura si esti avocat stagiar.
2."taxa avocatului"...mita, spaga, cum vreti sa-i spuneti...variaza, functie de notabilitatea biroului in cauza!
si, nu exista un termen limita....Cand platesti aceasta taxa (si ai si semnatura celui care-ti va fi indrumator), esti considerat ca ai promovat examenul de admitere in avocatura si esti avocat stagiar.
2."taxa avocatului"...mita, spaga, cum vreti sa-i spuneti...variaza, functie de notabilitatea biroului in cauza!
cine imi spune?
cine poate s aimi spuna si mie daca este obligatorie inscrierea in uniunea consilierilor juridici/daca esti consilier juridic si nu esti inscris la ei nu ti se recunoaste vechimea?