Respingere dosar- Omniasig (art 12 lit d.)

Asigurari de bunuri si persoane
Smik
Curios
Curios
Mesaje: 1
Membru din: 25 Mai 2020, 16:26

Respingere dosar- Omniasig (art 12 lit d.)

Mesaj de Smik » 25 Mai 2020, 16:50

Buna ziua!
Acum 2 luni am fost lovit de o duba în parcare iar acesta are asigurare la Omniasig.
Am făcut amiabila, am fost programat la omniasig sa se constate daunele, au făcut poze și au spus ca este in regula și ca ma pot duce cu masina la reprezentanta mașinii sa constate daunele si sa o repar. Toate bune și frumoase, băieții dau comanda de piese, a durat o luna și jumătate sa ajungă piesele, am dus masina la reprezentanta sa o repare si am primit alta în schimb pe care încă o am. Au ținut masina 5 zile la reparat și după cand ii sun daca pot veni sa o iau mi s-a spus ca masina este gata dar nu primesc banii de la asigurări și ca dosarul meu este respins de către cei de la Omniasig.

Eu primisem un mail dupa o luna de la data accidentului cu titlul "starea dosarului de dauna" unde avea atașat un pdf în care scria ca dosarul meu de dauna este respins,( nu ar fii trebuit sa ma sune sau un mesaj text macar?)
În acel pdf, motivul respingerii este pe baza Art.12, lit.d , din Legea nr.132 / 2017 .

Întrebarea mea este nefiind din domeniu, aceasta lege se refera la faptul ca ori eu ori cel care m a accidentat nu aveam RCA ? Acest lucru fiind fals, amandoi având rca-ul valabil în perioada accidentului.

Încă o întrebare, dacă eu inca folosesc masina de schimb, au dreptul de a ma pune sa plătesc închirierea acesteia daca o folosesc pana cand se va rezolva dosarul?

Va mulțumesc!

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator