Innuenda,multumesc pentru incurajari ,chiar daca au un continut mai sever.......poate ca ,din subiectul meu, de pe acest site, reiese ca ma plang cam mult si exagerez cu tot ce mi se intampla...,dar totul e din cauza ca am fost increzatoare ,gandindu-ma ca am sa gasesc un loc de munca in maximum 6 luni ,dupa absolvirea facultatii.
Faptul ca, pana la momentul actual ,tot in cautari sunt ,ma face sa cred ca daca nu cunosti o persoana care sa-ti acorde si acel vot de incredere cand e vorba de angajare,e destul de greu sa obtii un post in acest domeniu juridic.
Nu stiu, daca ceea ce am afirmat e rezultatatul unor barfe sau e realitatea cu care se confrunta majoritatea absolventilor care termina o facultate si in mod special, facultatea de drept.
Si atunci ...,cum sa nu am "atitudinea asta de perdanta " cand angajarea mea,..a ta sau a altora este conditionata si de alti factori... ,chiar daca esti stapan pe cunostintele acumulate de-a lungul anilor de facultate..??!?!?!
Si mai am un argument pentru cele afirmate ...:-cum de se intampla sa existe un post de consilier juridic in cadrul primariei si acel post sa nu fie facut public si...mai sunt foarte multe asemenea cazuri asemanatoare ca, desi......."cica"....sunt facute publice in toate ziarele locale...le cauti.......:si UNDE SUNT...plus ca, trebuie anuntata Agentia Locala de Ocupare a Fortei de Munca cand exista un asemenea loc disponibil??!(aceleasi lucruri si in cazul regiilor autonome...)...sau mai era un anunt ,tot intr-un ziar local in care se specifica ,clar, ca se angajeaza ..cu sau fara experienta ,consilier juridic,dar BARBAT...
??!??!?!.......
Pana la urma...,poate ai dreptate si trebuie sa am rabdare ca ,"orice shut...e un pas inainte"!! :)