inselat de propriul avocat

Mai stie cineva ceva despre cineva cumva?
dal

inselat de propriul avocat

Mesaj de dal » 13 Dec 2012, 05:06

Am angajat o avocata pentru a ma reprezenta intr-un proces de succesiune.Aceasta in loc sa-mi reprezinte interesele mele s-a inteles cu avocata partii parate si m-a indus in eroare facundu-ma sa pierd procesul in mod intentionat.Procesul era unul foarte simplu pentru ca partea parata nu face parte din familie,deci in mod logic nu avea cum sa intre in posesia casei si terenurilor bunicilor mei.Va prezint pe scurt intreaga poveste.
Bunicii mei au avut mai multi copii.Bunica ,dupa moartea bunicului ,a ramas sa locuiasca in casa cu cel mai mic dintre copii.Copiii ceilalti nu au facut nici un act
de succesiune dupa moartea tatalui lor.Copilul cel mic al bunicii s-a casatorit intre timp neavand nici un copil cu sotia sa.Mentionez ca acesta a locuit toata viata in casa parintilor lui fara a construi nimic singur.Dupa moartea bunicii fratii sai l-au lasat sa locuiasca in continuare in casa fara sa aiba nimeni nici-o pretentie.Anii au trecut iar acest fiu al bunicilor a murit.Sotia sa ,inainte de moartea unchiului meu a suferit de comotie cerebrala,paralizie ,intr-un cuvint nu mai era un om lucid la minte.Nevasta unui var de-al meu s-a ocupat de ingrijirea ei.Sotia unchiului meu avea un frate vitreg care a dat-o afara la un moment dat pe nevasta varului ,interzicandu-i sa mai intre in casa.Acesta a adus o familie sa-i ingrijeasca sora.A dus-o cu forta la un notar sa cedeze toate bunurile sale familiei aduse de el (inclusiv casa pe care nu avea nici un act)mentionez inca o data ca aceasta nu era in deplinatatea facultalior mintale.Detin acte medicale in acest sens pentru ca la externarea ei eu am dus-o acasa si am lasat-o in grija nevestei varului.Sotia unchiului meu a decedat la scurta vreme dupa semnarea testamentului(aproximativ doua luni).Dupa mormintare ,nimeni nu a mai fost primit in curte de aceasta familie adusa de fratele vitreg al sotiei unchiului meu ,sub pretext ca ei sunt singurii mostenitori ai casei si terenurilor. Am intentat proces, impreuna cu verii mei respectivei familii.Avocata noastra nu a dorit sa anexeze la dosar nici un act medical si mai multe acte care dovedeau ca respectiva casa si terenuri ne apartin noua.Dupa un proces de aproximativ cinci ani ,dupa numeroase audieri de martori care ne cunosc intreaga familie, procesul s-a terminat fara nici un rezultat bun in favoarea noastra.Am facut recurs.Totul mi se pare o tampenie
fara masura .Suntem pusi sa platim alte sume de bani pentru un al doilea proces
care nu avea sens sa mai aiba loc.
Intrebarea mea este cum putem recupera banii de la aceasta avocata impostoare care nu ne-a reprezentat sub nici-o forma interesele.Am facut cu ea contract,i-am platit suma ceruta pe baza unei chitante (pe care bineinteles ca a trecut o suma mai mica ).

Avatar utilizator
Silviu
Membru activ
Membru activ
Mesaje: 479
Membru din: 29 Iun 2013, 16:23
Localitate: Targu Jiu
Contact:

Re: inselat de propriul avocat

Mesaj de Silviu » 28 Sep 2013, 21:14

Puteti face o plangere la baroul din care face parte avocatul dvs. Comisia de disciplina va analiza cazul. Atata timp cat totusi v-a reprezentat pe parcursul procesului, sunt sanse minime sa va recuperati onorariul. Nu cred ca mai aveti o alta posibilitate. Succes...
I'm sorry, if you were right, I'd agree with you.

Avatar utilizator
Leon Carmen
Membru senior
Membru senior
Mesaje: 869
Membru din: 11 Ian 2012, 17:42
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: inselat de propriul avocat

Mesaj de Leon Carmen » 01 Oct 2013, 10:59

Avocatul dvs. nu v-ar fi reprezentat 5 ani prin instanta daca "avea intentia" de a pierde procesul si nu a fost un proces simplu daca a durat 5 ani. Multi si-au manifestat aprecierea si chiar admiratia pentru activitatea avocatilor. Cu toate acestea, mereu se gaseste cate ceva de reprosat avocatilor, dar nici n-ai apucat bine sa-i critici si sa-i dispretuiesti pe avocati, ca destinul face sa ai nevoie de ei si sa-i doresti binevoitori si apti de a te ajuta. Din pacate, avocatii sunt desconsiderati si de catre magistrati, de aceia care ar trebui sa le fie alaturi. Acestia apreciaza activitatea avocatilor numai dupa ce trec de partea cealalta a barei si cunosc ei insisi "ingustimea vanitoasei lor pareri". Avocatii trebuie intelesi si apreciati asa cum se cuvine, fiindca istoria, faptele de seama, ca si situatiile marunte demonstreaza ceea ce profesorul Louis Halphen spunea: "Este mai usor sa-i barfesti, decat sa te dispensezi de ei".
Cabinet de avocat Carmen Leon
Sector 5, Bucuresti.
0723646221
http://consult-juridic.ro/

Avatar utilizator
Cuculis
Membru senior
Membru senior
Mesaje: 872
Membru din: 15 Noi 2011, 10:47
Localitate: BUCURESTI
Contact:

Re: inselat de propriul avocat

Mesaj de Cuculis » 30 Oct 2013, 14:47

Achiesez la parerea colegei noastre Carmen insa mai grav de atat mi se pare meschinismul interior al profesiei a celor care sprijina o astfel de actiune impotriva unui confrate prin divere raspunsuri.
Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii
http://www.indrumari-juridice.eu
031.412.48.88
0722.298.011
avocat@indrumari-juridice. eu

Vizitator

Re: inselat de propriul avocat

Mesaj de Vizitator » 06 Noi 2013, 10:09

Cuculis scrie:Achiesez la parerea colegei noastre Carmen insa mai grav de atat mi se pare meschinismul interior al profesiei a celor care sprijina o astfel de actiune impotriva unui confrate prin divere raspunsuri.


Ce-i aia "meschinism interior al profesiei" maestre? O fi ceva de la bucuresti care se mananca cu mult fum si nevoia puternica de a fi in centrul atentiei? DIVERSELE raspunsuri nu au nimic cu confratele, dar faptul ca matale te arunci in asertiuni meschine profesionale (suna misto, ha??) ma face sa cred ca nu esti departe de subiect... Vreo musca pe caciula??

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator