Infintare Firma

Discutii privind litigiile de munca
spinnered12
Curios
Curios
Mesaje: 1
Membru din: 13 Sep 2020, 16:55

Infintare Firma

Mesaj de spinnered12 » 13 Sep 2020, 17:28

Buna Ziua , doresc sa infintez o firma ce vinde servicii 100% online in intreaga lume ( America/Europa/Asia/Oceania), serviciile pe care le vom oferi sunt acestea: Elo Boosting pentru anumite Jocuri pe Calculator/xbox/playstation

In ce consta serviciul de "Elo Boosting"?- Serviciul ar functiona cam asa :

1. Clientul cumpara un pachet de servicii pentru un anumit joc pe calculator pentru care oferim servicii de "elo boosting" ca de exemplu pentru jocul "Valorant"

2.Dupa ce clientul finalizeaza comanda, una dintre persoanele care lucreaza cu noi va intra pe contul de jucator al clientului din jocul respectiv (Contul de Valorant ca de exemplu) si acesta va indeplini cerintele clientului pe contul de joc al acestuia.

Persoanele care vor lucra cu noi sa indeplineasca cerintele clientului se numesc "Boosteri" in acest domeniu.
Acesti "Boosteri" sunt persoane care stiu sa joace un joc pe calculator/xbox/playstation foarte foarte bine (ca de exemplu Valorant).

Dupa cum am spus, la noi pe site vor putea sa cumpere servicii de tip "Elo Boosting" persoane din toata lumea si din acest motiv noi vom avea nevoie de persoane care sa lucreze cu noi ("Boosteri") din toata lumea deoarece daca un client cumpara servicii de la noi din America, nu putem avea de exemplu o persoana din Europa care sa intre pe contul clientului de joc sa indeplineasca aceste servicii, vom avea nevoie sa avem o persoana din America care sa indeplineasca cerintele clientului.


exemple de siteuri ce functioneaza in modul descris mai sus: elo-boost.net / boostroyal.com
# Intrebarile mele pentru dumneavoastra

1. Este o firma ca cea descrisa de mine posibila (legala) in Romania?
2. in aceast firma eu vreau sa fiu oarecum singurul angajat daca intelegeti.

Sa zicem ca un client cumparara servicii in valoare de 100 de USD$ , eu pur si simplu contactez un ''Booster''' care va intra pe contul clientului sa indeplineasca serviciile cerute de el si in return boosterul va primii un procent din comanda ( sa zicem 70%), acest '''Booster'' nu are contract de munca daca intelegeti.
'''Boosterul''' actioneaza ca un ''FreeLancer''' , este ca si cum m-as duce pe un site ca asta: https://www.fiverr.com si gasesc pe cineva sa faca comanda respectiva.

Asa ceva este legal nu-i asa?
Toate firmele din acest domeniu functioneaza in modul descris de mine mai sus, este practic imposibil sa functioneze in alt mod pentru acest domeniu


exemple de siteuri ce functioneaza in modul descris mai sus: elo-boost.net / boostroyal.com sau https://cheap-boost.com


Multumesc :D

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator