Executare silita si prescriere a executarii silite

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
AndreiP

Executare silita si prescriere a executarii silite

Mesaj de AndreiP » 22 Ian 2017, 19:01

In februarie anul 2014 am fost contactat de catre executor in legatura cu o datorie la banca BCR (pe care am platit-o 4 ani in perioada aceea am acoperit cu siguranta mai mult decat am imprumutat de la banca inca prin tertipurile specifice celor de la BCR s-a majorat.... Am inceput cu o rata lunara de 450 roni si in 2013 trebuia sa platesc cate 750 de roni in fiecare luna) pe care n-am mai putut-o achita pentru ca am ramas fara loc de munca. Am stat de vorba cu executorul si din dorinta de a imi onora datoriile am acceptat sa platesc o treime din veniturile (neoficiale - freelancing) care le aveam inregistrate la alta banca (card si cont bancar). Insa prin noiembrie 2014 am intrat iar in imposibilitate de plata, firma cu care lucram din strainatate a incheiat colaborarea (s-a inchis firma). In 2015 nefiind in Romania buletinul mi-a expirat si n-am mai putut face unul nou locuind in Moldova pana la data curenta.
Intentionez sa ma intorc in Romania dupa ce imi gasesc un loc nou de munca. Avand in vedere ca este anul 2017... dupa ce am acceptat executarea silita (din bunavointa.... sau prostie) se mai prescrie termenul? Si daca da cand? Sau in momentul in care ma intorc in Romania trebuie sa iau legatura cu executorul si sa reincep achitarea?
Va multumesc

Avatar utilizator
Leon Carmen
Membru senior
Membru senior
Mesaje: 869
Membru din: 11 Ian 2012, 17:42
Localitate: Bucuresti
Contact:

Re: Executare silita si prescriere a executarii silite

Mesaj de Leon Carmen » 24 Ian 2017, 21:50

Nu mai achitati nimic executorului, e posibil sa va fi pierdut din vedere. In cazul in care veti primi din nou instiintare de poprire, o veti putea contesta in instanta in termen de 15 zile.
Cabinet de avocat Carmen Leon
Sector 5, Bucuresti.
0723646221
http://consult-juridic.ro/

Scrie răspuns

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator