incalcarea normelor de procedura

Discutii privind procedura civila
Post Reply
pier

incalcarea normelor de procedura

Post by pier » 24 Jan 2007, 10:01

revendicare imobil cale civila prima instanta judecatoria nu anuleaza titlul de proprietate admite revendicare,apelul curtea de apel recurs curtea de apel cer stramutarea la orice instanta din tara nu se aproba,primesc solutie nefavorabila,depun contestatie in anulare care se judeca de aceiasi judecatori care au pronuntat recursul,cer abtinerea judecatorilor incopatibili nu se aproba,au fost incalcate normele de procedura civila?

BABI

Post by BABI » 24 Jan 2007, 11:22

Motivele invocate in recurs trebuie sa fie la fel ca cele ridicate la instanta de apel precum si stramutarea. Dupa parerea mea sau incalcat prevederile procedurii civile. Mergi mai departe.

alinutzza

Post by alinutzza » 24 Jan 2007, 16:50

Nu au fost incalcate. Nu exista (desi ar trebui, dar asta e alta poveste) nici o incompatibilitate in solutionarea contestatiei in anulare de acelasi complet care a solutionat recursul. Art 24 e extrem de clar:incompatibilitate in apel, recurs sau rejudecare dupa casare.
De asemenea, nu s-a incalcat nici o norma procedurala atunci cand s-a respins stramutarea (marea majoritate oricum se resping) - banuiala legitima e interpretabila si greu de probat, iar despre recuzare (ca nu poate fi abtinere decat pt judecator) s-a respins pur si simplu, probabil pt ca motivele nu se incadrau in art 27.
Trist, dar real.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests