Sunt o persoana fizica - cu o ideea care ar putea reusi pe piata -n ma gandesc la posibilitatea de a face un ziar - un tabloid
Caut idei pentru constructia lui
Ce ar trebui sa fac mai intai ??? Unde sa ma adresez ???
Credeti ca as putea sa reusesc ???
Ce acte imi trebuiesc ???
Multumesc Anticipat pentru raspunsuri si idei - NU STI NICIODATA DE UNDE SARE IEPURELE !
PRESA - ZIAR- JURNALISM -
Re: PRESA - ZIAR- JURNALISM -
infiintezi un srl cu obiect de activitate CAEN 2212 Editarea ziarelor sau
2213 Editarea revistelor si periodicelor
problema e gasirea oamenilor care sa munceasca in ziar..eu lucrez la unul si stiu ca asta e de obicei principala problema
2213 Editarea revistelor si periodicelor
problema e gasirea oamenilor care sa munceasca in ziar..eu lucrez la unul si stiu ca asta e de obicei principala problema
Merci - pentru codul CAEN
De la reg. com. nu e nevoie de nic o mentiune speciala ?
In materie de licenta nu am nevoie de asa ceva ?? asta e valabila doar pentru radio si televiziune ?? merci anticipat .
Sincer nu ma asteptam sa aud ca r fi o problema in materie de oameni pentru presa scrisa - sunt multi care fac facultatea de jurnalistica sau chiar alte facultati si nu au de lucru ...oare nu e interesant ? ..... care e problema ?? De ce fug oameni ?
De la reg. com. nu e nevoie de nic o mentiune speciala ?
In materie de licenta nu am nevoie de asa ceva ?? asta e valabila doar pentru radio si televiziune ?? merci anticipat .
Sincer nu ma asteptam sa aud ca r fi o problema in materie de oameni pentru presa scrisa - sunt multi care fac facultatea de jurnalistica sau chiar alte facultati si nu au de lucru ...oare nu e interesant ? ..... care e problema ?? De ce fug oameni ?