noul cod penal
noul cod penal
Este adevarat ca noul cod penal care a fost prorogat pt.1 sept.2008, intra totusi in vigoare pe 12 octombrie 2006? Atunci stiam ca intra in vigoare raspunderea persoanei juridice! am auzit stirea pe antena3, dar nu snt sigura ce am inteles.Va rog mult, cine stie mai multe sa-mi raspunda.
Avem 2 coduri : cel din 1968 si cel dat de guvernarea psd prin Legea 301/2004.
Cel din 1968 a fost modifcat over and over again - ultima oara prin Legea 278/2006 ; modificarile au intrat in vigoare pe 12 august a.c., cu exceptia dispozitiilor privind persoana juridica - care vor intra in vigoare pe 12 octombrie.
Acest cod va fi abrogat la data de 1.sept.2008 de Legea 301/2004 - asa ca iar vom avea infractiunea de calomnie, defaimarea natiunii, vagabondaj etc. - daca nu se trezeste macovei, fireste
Cel din 1968 a fost modifcat over and over again - ultima oara prin Legea 278/2006 ; modificarile au intrat in vigoare pe 12 august a.c., cu exceptia dispozitiilor privind persoana juridica - care vor intra in vigoare pe 12 octombrie.
Acest cod va fi abrogat la data de 1.sept.2008 de Legea 301/2004 - asa ca iar vom avea infractiunea de calomnie, defaimarea natiunii, vagabondaj etc. - daca nu se trezeste macovei, fireste

Cele referitoare la persoana juridica nu am intrat inca in vigoare.attorneyatlaw wrote:modificarile la actualul cod au intrat deja in vigoare in augustwittmann wrote:Nu e adevarat. In octombrie intra in vigoare modificarile de la actualul cod.
sau mai sunt si altele de care eu nu am auzit?
np.s scuze....nu am vazut postul lui mortishay