administrarea probelorm de catre avocati

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
bobocu

administrarea probelorm de catre avocati

Post by bobocu » 02 Jul 2006, 23:15

salut sunt prima data pe acest forum si am o intrebare de 10 puncte
Intra in tematica de procedura civila capitolul Cercetarea procesului in cazul administrarii probelor de catre avocati?
Multumesc

krmen

Re: administrarea probelorm de catre avocati

Post by krmen » 03 Jul 2006, 06:29

bobocu wrote:salut sunt prima data pe acest forum si am o intrebare de 10 puncte
Intra in tematica de procedura civila capitolul Cercetarea procesului in cazul administrarii probelor de catre avocati?
Multumesc

eu zic ca nu.

Jaja

Post by Jaja » 03 Jul 2006, 15:04

:-( :-( Parerea mea e ca....din pacate intra si acestea.

Mili

Post by Mili » 03 Jul 2006, 15:18

Jaja wrote::-( :-( Parerea mea e ca....din pacate intra si acestea.
Nu prea intra in practica, dar in teorie... :-D

Jaja

Post by Jaja » 03 Jul 2006, 15:23

asa e din pacate..trebuie sa-mi ocup creierul si cu astea...care deocamdata n-au nicio aplicatie practica...

kko

Post by kko » 03 Jul 2006, 15:31

Yo unul ma jur, sa fiu taiat cu drujba in fata primariei, daca am auzit vreun avocat care a administrat probe :-D :-D :-D
Dar este reglementat in C.pr.civ, deci invatati fratilor, invatati ... ca poate ma apuca cheful sa administrez probe... sa se cruceasca juzii; cei ce sunt si vor urma sa fie... :-D :-D :-D

flaviusnet

Post by flaviusnet » 03 Jul 2006, 17:23

KKO wrote:Yo unul ma jur, sa fiu taiat cu drujba in fata primariei, daca am auzit vreun avocat care a administrat probe :-D :-D :-D
Dar este reglementat in C.pr.civ, deci invatati fratilor, invatati ... ca poate ma apuca cheful sa administrez probe... sa se cruceasca juzii; cei ce sunt si vor urma sa fie... :-D :-D :-D
pana una alta sa gasesti si clientii care sa fie dispusi sa administreze probele "in halun asta,manca-ti-as"! :-D ...teoretic suna bine ce scriu baietii aia in cod...e o procedura moderna si supla,care,evident,elibereaza activitatea instantei..dar...

Post Reply