recuperare acte de la fostul comitet
recuperare acte de la fostul comitet
am preluat ,ca presedinte ,asociatia de proprietari mai sus mentionata, prin alegere in adunarea generala din ianuarie 2016, si nici pana azi nu am primit actele asociatiei. Am preluat stampila si doua registre pt adunari [ de comitet si generale ], insa celelalte acte [ certificat fiscal, hotarare de infiintare a asociatiei, carte imobil, ...] NU ! mi-au spus ca nu trebuie sa-mi fac prea multe probleme cu privire la acte ca nu sunt importante....dar fara statut si toate actele nu pot schimba semnatura in banca si....tot ce mai trebuie sa fac.....Acum tot fosta presedinta are acces la bani in banca....si ,, trag `` de ea sa vina la banca sa inchidem contul....si ma tot refuza....si...ma rog ,tot ce decurge din lipsa actelor....Ce ma sfatuiti ? cum le pot impune sa le restituie [ macar certificatul fiscal], sau cum le pot obtine de pe la institutii [ fara nici macar o dovada de autentificare a asociatiei.... ? mentionez ca inainte de aprelua asociatia, era condusa doar de comitet [ fara administrator ] si semnatura in banca o detine o singura persoana , fosta presedinta Dinescu Costela. ...si fara dovezi in acest sens am fost informati ca fosta administratora [ angajata pana acum trei ani], ar fi plecat cu banii asociatiei si de asta vor prelua ele asociatia, insa nu vor DELOC s-o dam in judecata pe fosta administratora si avem suspiciuni ca ele ar fi impartit intre ele aceste lipsuri in gestiune [ in jur de 30 mii lei [ 300 mil vechi], si cred ca nu le pica bine faptul ca vreau actele, ca sa nu cer o expertiza.....fosta presedinta deja nu mai locuieste in bloc.....astept raspunsul dvs care sper sa ma ajute in recuparea actelor si sfaturi cu privire la elucidarea lipsurilor materiale . Multumesc anticipat