Buna ziua,
Am incheiat un contract cu o firma de constructii in vederea reparatiilor si reamenajarii unei case.
I-am virat in cont bancar banii pe care mi i-a cerut in doua transe, suma totala pe care i-am dat-o fiind mai mare cu aproximativ o patrime fata de suma estimata in contract. Dupa ce s-a vazut cu banii, a inceput sa se poarte discretionar, mi-a scos mobila in ploaie si mi-a aruncat lucrurile in praf spunand ca sunt gunoaie, desi eu m-am impotrivit. Mi-a pus polistiren de la gunoi spunand ca e acelasi lucru, desi eu m-am impotrivit. Ma intreb daca sunt si alte materiale de proasta calitate pe care eu ori nu le-am vazut (nu pot sa locuiesc acolo) ori nu sunt de meserie ca sa le apreciez.
De ceva timp nu a mai lucrat nimic si cand l-am intrebat de ce, mi-a spus ca mi-a pierdut numarul de telefon. Mi-a spus ca e din cauza ca eu nu i-am adus gresia si faianta, desi toata casa e de nelocuit, o parte de acoperis trebuie montata si alta reparata.
La insistentele mele mi-a dat o "situatie de lucrari" scrisa de mana, putin lizibila, nesemnata si neparafata, din care rezulta ca-i sunt datoare. Acum... casa arata mai rau decat inainte (nu se poate locui).
Cum ma poate apara legea??
conflict administrator firma de constructii