Urgent.
Urgent.
Va rog sa ma sfatuiti . Am fost casatorita , am ramas insarcinata si sotul meu a plecat de acasa cu sotia unu coleg . Am divortat . Sotul femei cu care a plecat de acasa fostul meu sot ,ma cautat si mi-a spus ca vrea sa-mi recunoasca copilul , sa nu creasca fara tata. Copilul s.a nascut purtandu.i numele si figura si tata in certifict. Cand copilul a implinit doi ani , ne-a spus ca nu mai vrea sa continuie , ca el a dorit sa se razbune pe fostul meu sot sa vada ce inseamna ca cineva sa-i ii ia copilul si sotia... noi nefiind casatoriti legal . A plecat de acasa si a bagat in instanta proces ca nu el este tatal copilului meu. Am fost de acord , am facut testul ADN ,si judecatoarea a hotarat ca poate fii exclus din certificatul de nastere de la rubrica tata. Dar durerea mea de aici incepe si va rog din suflet sa ma sfatuiti ce sa fac ........Cand am ridicat certificatul copilului era liniuta la rubrica tata , dar numele de familie era tot al lui .. Va rog sfatuiti.ma cum sa fac sa schimb numele lui cu numele meu. Ne.a facut atat rau incat nu mai vreau sa.i poarte numele.