referitor retrocedare teren agricol
referitor retrocedare teren agricol
As dori un punct de vedere de la dvs.pentru o situatie putin mai delicata si anume:atunci cind mostenitorii de drept ai unor terenuri agricole au avut posibilitatea sa faca cereri si sa fie pusi in posesie,mama mea nu a stiut ca are dreptul la o anumita suprafata de teren ramasa de pe urma parintilor,ea mai avind inca 2 surori in viata la acea vreme.Noi mostenitorii mamei mele si o verisoara mostenitoarea unei alte surori a mamei mele,nu am solicitat punerea in posesie,in schimb cei 3 veri,copiii celei de a 3-a surori au fost pe faza,s-au interesat si au constatat ca celor 3 surori le-a ramas mostenire o anume suprafata de teren,au fost la primarie,au declarat ca nu mai sint alti mostenitori si au intrat in posesia titlului de proprietate.Acum am aflat si noi ca mostenitori erau si cele 2 surori(mama si matusa mea).Vreau sa imi spuneti daca am avea vreo sansa,noi mostenitorii ramasi in urma decesului celor 2 surori,sa beneficiem de cota parte din terenul agricol ramas mostenire,eventual prin actiune judecatoreasca,cei care au primit titlul de proprietate in mod fraudulos(verii nostri)nici nu vor sa auda sau sa cedeze cumva.Este cumva foarte tirziu,putem sa intreprindem vreo actiune sau sa raminemca la inceput(Este farte adevarat ca indiferenta si ignoranta costa).Va multumesc si astept un raspuns de la dvs.