Buna ziua,
Am si eu o problema, am apelat la o firma care duce oameni in strainatate mai precis in Anglia la ibuteliat vin si acuma ma tot mint ca nu au primit confirmari si ca inca nu se stie nimik si asa mai departe.
La telefon mi-au cerut numai 4 acte , copie buletin, copie diploma studiu, 2 poze tip legitimatie, adeverinta medicala si la sediul lor am completat o fisa personala si am platit 560 ron dar in contract se cer mai multe acte cum ar fi cazierul, dovada ca nu am copii in intretinere, adeverinta cum ca nu am interdictie de a parasi tara si inca cateva care nu mi le-au cerut iar la una din clauzele de reziliere se mentioneaza ca firma poate anula contracutl unilateral daca nu sunt toate actele la dosar.
In aceasta situatie suntem 3 persoane eu, prietena si fratele meu , care suntem din Baia Mare si inca vreo 20 de persoane cu care am luat legatura din tara numai de atate persoane stiu dar ar putea fi si mai multe.
Spunetimi ce as putea sa fac sau daca pot sa fac ceva?
ps.
Am inregistrat cateva convorbiri telefonice in scopul demascari lor, in scopul demonstrari ca eu am indeplinit toate formalitatile care ei le-au cerut. Este legal asa ceva? As putea sa folosesc acele inregistrari sau nu ?
Va rog sa ma sfatuiti ce as putea face
Firma de recrutatre pentru munca in strainatate