Buna seara! am si eu nevoie de un mic sfat si sper sa gasesc o rezolvare...
am probleme cu vecina perete-in perete pt ca nu vrea sa imi cedeze jumatate din uscatoria care este pe scara blocului, care este comuna....
stiu ca am acest drept deoarece scrie in contract ( mentionez ca am cumparat apartamentul in octombrie 2013 si abia acum ne-am mutat). am vb cu dansa si i-am spus inca de atunci sa elibereze uscatoria dar a zis ca nu o sa isi scoata toate lucrurile nefolositoare de acolo. am vb si cu administratora si i-a spus de fata cu noi si ea a zis ca nu o sa elibereze nimic si sa ne vedem de treaba noastra......nu stiu ce sa mai fac! am citit pe net pe un site ca daca nici administratorul sau presedintele de asociatie nu are ce face pot merge la primarie sa fac o cerere sa ii retraga atestatul de administrator deoarece nu reuseste sa mentina condominiul in stare normala de functionare. ce ma sfatuiti sa fac???? mai mentionez ca am crescut in acelasi bloc si mama are apartament la cateva scari distanta, si am un respect fata de toti din cauza mamei mai mult ca altfel..........
multumesc pentru raspuns!
neacordarea dreptului la jumatate din uscatoria blocului
Re: neacordarea dreptului la jumatate din uscatoria blocului
Nu aveti dreptul la jumatate din uscatorie ci toti vecinii din bloc au voie sa o foloseasca.
In mod normal nu ar trebui sa existe lacat pe acea usa, sau daca exista, sa aiba toti vecinii cheie.
Puteti sparge lacatul fara nicio problema, atat timp cat pe contractul apartamentului scrie ca aveti cota-parte din toate spatiile comune ale blocului.
In mod normal nu ar trebui sa existe lacat pe acea usa, sau daca exista, sa aiba toti vecinii cheie.
Puteti sparge lacatul fara nicio problema, atat timp cat pe contractul apartamentului scrie ca aveti cota-parte din toate spatiile comune ale blocului.