Sunt grefiera la o instanta din Bucuresti de aproximativ 8 ani de zile, sunt din Craiova, am solicitat aprobarea transferului la Judecatoria Craiova in principal si in subsidiar la instantele din circumscriptia Curtii de Apel Craiova. Am facut cereri de transfer pe parcursul acestor ani din 3 - 4 luni si nu am primit niciun raspuns scris, verbal mi s-a spus ca voi primi raspuns cand vor fi locuri vacante. Vazand aceasta situatie am facut diverse sesizari la Ministerul Justitiei, primind raspuns nefavorabil, fiind inexplicabil, inacceptabil si ilegal cum este posibil sa nu fiu luata in considerare si cererea mea niciodata in comparatie cu numeroasele tranferuri aprobate altor persoane.
As dori sa ma sfatuiti ce alte demersuri mai pot face in aceasta situatie. pe de alta parte ma gandesc sa ii dau si in judecata pentru abuzul si refuzul nejustificat privind aprobarea transferului in cazul meu si al sorei mele.
litigiu de munca
Re: litigiu de munca
Doamna, ca om care ati lucrat in domeniul justitiei, nu aveti voie sa spuneti ca nu stiti ce sa mai faceti, pai daca dv. nu stiti, noi oamenii simpli care nu avem decat studii gimnaziale ce sa mai spunem ? Totusi, angajati-va un avocat.
Re: litigiu de munca
Nu este chiar asa, in Romania asa cum a spus I. Iliescu "Nu are dreptate cine are dreptate, ci are dreptate cine are greutate" adica relatii, pile, deci daca va bazati doar pe lege nu aveti mari sanse sa rezolvati ceva, eu va sfatuiesc sa intrebati persoanele care s-au transferat cum au reusit dar fara sa va plangeti ca n-ati putut de atata timp si sa faceti si dv. la fel.