am si eu un posibil proces in care sunt acuzat de abuz de incredere ... problema incepe in felul urmator ... acu vreo 2 luni am facut un schimb de masini cu o persoana ... iam prezentat defectele am facut probe iar omul a fost de acord cu schimbul proastia a fost ca neam inteles verbal fara sa facem vreo foaie ) ... la 3 zile ma suna si ma ameninta ca ma omoara ca iam dat teapa si ca sai dau masina care deja o vandusem si ca el masina a luato in probe nu definitiv insa la tranzactie ne intelesem cu totul altfel am si martori si conversatii in care reiese clar ca pana la acel apel de amenintare nu sa pomenit nimik de probe decat cele facute in momentul schimbului acum momentan am o plangere depusa la politie cum ca as fi abuzat de increderea lui fata de mine si ca nu iam spus defectele am dovezi ca iam spus si martori ca a fost de acord ) mia spus ca daca nu rezolv cumva problema mai depune o plangere pentru fals in acte ... cica actele la masina ar fi false, insa mia misa retinut permisul cand circulam cu acea masina si politia nu mia spus nimik de acte false , cica ar avea dovezi ca numerele sunt facute de mine la o firma de printat , ma preseaza de vreo 2-3 saptamani si el si politaiu care se ocupa de caz ca daca nu rezolv problema trimite dosarul la procuratura si ca ma baga in puscarie ...
astazi am fost "audiat" ( dus acolo de politai si luat la intrebari fara sa dau vreo declaratie sau sa prezint vreo dovada ) de procuror si am cerut un avocat din oficiu si procurorul mia spus ca fapta nu prevede avocat din oficiu intrebarile sunt . chiar nu pot pune avocat din oficiu ? ma poate trimite in puscarie? ce pot face in cazul asta nu imi permit onorariul unui avocat ? ce pot pati?ce pot face ca sa scap cat mai usor?
va multumesc
acuzat de abuz de incredere ce pot face