averea familiei dupa moartea bunicului

Post Reply
Guest

averea familiei dupa moartea bunicului

Post by Guest » 01 Feb 2014, 18:48

Inainte de deces bunicul meu a lasat scris o scrisoare prin care cedeaza 2 camere din casa tatalui meu si doua bunicii mele . tatal meu mai are un frate dar bunicul meu nu a vrut sa ii lase parte unchiului meu pentru ca nu exista intelegere intre ei ca frati si mama lor . adica bunica mea! Bunica mea s-a casatorit dupa o scurta perioada de timp cu un alt barbat si a mers sa locuiasca cu el pentru ca tatal meu nu a vrut sa il primeasca in casa bunicului . Al doilea barbat al bunicii mele a decedat iar ea sa reintors in casa! in casa partea bunicii noi familia nu am folosito doar ca acum bunica mea ne scoate afara din casa pe motiv ca noi nu avem dreptul la doua camere doar la una pentru ca cu timpul ne-am construit o casa si acum ea vrea ca aceasta camera sa io dea la unchiul meu! bunicul meu a scris clar ca vrea ca aceste doua camere pe care lea lasat la tatal meu sa ramana la noi ! acum bunica mea ne ameninta ca baga inventar si ne scoate afara din casa pentru ca noi nu avem dreptul ! As vrea sa stiu care sunt probabilitatile de a obtine unchiul meu si bunica partea din casa iar pe noi sa ne dea afara! Mentionez faptul ca unchiul meu sia dat tot pamantul in folosinta si acum vrea pamantul din fata casei pe care tatal meu la folosit dupa moartea bunicului meu! am nevoie de un raspun cat mai sigur . va multimesc anticipat!

Post Reply