am un baietel de doi ani si 10 luni.l-am parasit pe tatal lui acum doua luni, nu suntem casatoriti.eu acum nu am nici un venit si stam cu parintii mei.vreau sa-l dau in judecata ca sa plateasca pensia alimentara.pe cale amiabila nu se poate pt ca tatal e paranoic , de asta am si plecat , crede ca am o relatie cu altcineva si nu vrea sa-mi dea nici un ban pt ca i-as cheltui cu respectivul "amant".
vreau sa stiu, neavand nici un venit, sunt in dezavantaj in fata judecatii? tatal are venit aprox.1000euro lunar.multumesc
pensie alimentara
Re: pensie alimentara
Buna seara doamna Roxana !
Citind cazul dv. ceea ce va pot spune ca in proportie foarte mare poate fi rezolvat. Nu conteaa veniturile dv. important este faptul ca sotul are obligatia legala sa -si achite lunar obligatiile legate de indemnizatia de intretinere a minorului.
Pentru relatii sunati-ma la nr. 0724619081 sau pe adresa de email mirceapelea@yahoo.com
Cu respect,Mircea PELEA
avocat titular
Citind cazul dv. ceea ce va pot spune ca in proportie foarte mare poate fi rezolvat. Nu conteaa veniturile dv. important este faptul ca sotul are obligatia legala sa -si achite lunar obligatiile legate de indemnizatia de intretinere a minorului.
Pentru relatii sunati-ma la nr. 0724619081 sau pe adresa de email mirceapelea@yahoo.com
Cu respect,Mircea PELEA
avocat titular