legitimare
legitimare
Salut!Am si eu o problema!Acum cateva seri in urma am fost cu niste prieteni la o cunostinta acasa pentru a da o petrecere.Peste noapte un vecin a sesizat politia cu privire la muzica.Au venit domnii de la Politie si direct ne-a pus pe toti sa ne legitimam,moment in care,eu am refuzat si le-am zis care este proprietarul apartamentului sa ii ia datele si sa o rezolve cumva deoarece eu nu am nici o treaba cu muzica sau cu apartamentul.Bineinteles ca m-au chemat la sectie m-au perchezitionat si m-au amendat pentru refuz de legitimare.Aceasta fapta eu o consider un abuz..eram pe un domeniu privat nu avea nici o legatura cu mine fapta pt care ei au fost chemati!Dati-mi un sfat!
Re: legitimare
Banuiesc ca ati fost sanctionat in baza legii 61/1991? Dvs. puteti sa atacati procesul verbal de contraventie, in termen de 15 zile de la data comunicarii acestuia. Daca l-ati primit "acum cateva seri in urma" de atunci curge termenul. Problema "Abuzului" este discutabila. Dvs. aveti obligatia de a da informatii cu privire la persoana dvs. organelor de politie la cerere, conform mai multor acte normative nu numai acela in baza caruia ati primit amenda.
Pana la urma, daca dovediti in instanta ca s-a comis un "abuz" asupra dvs aveti sansa anularii acestui proces verbal.
Sfatul meu e sa dati buletinul organelor de politie ...
Pana la urma, daca dovediti in instanta ca s-a comis un "abuz" asupra dvs aveti sansa anularii acestui proces verbal.
Sfatul meu e sa dati buletinul organelor de politie ...