la un bancomat BRD nu au fost eliberati banii

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Guest

la un bancomat BRD nu au fost eliberati banii

Post by Guest » 14 Oct 2013, 08:48

Buna ziua ,
Am nevoie de un sfat in legatura cu o problema intampinata la retragerea unei sume de la un bancomat BRD .
In luna augus,t mai exact 6 august ,am incercat sa retrag o suma de bani de la un bancomat BRD aflat in incinta unui magazin Mega Image .Am tastat suma ,nestiind daca am sau nu banii in cont (respectivul salariu nu-l primesc la data fixa )si la bancomat mi-a afisat "fonduri insuficiente ".
Am crezut ca nu mi-a fost virat salariul .La cateva zile am intrebat la serviciu de ce nu am salariul depus in cont .Am primit raspunsul ca am banii depusi din data 2.august .Intreband la banca ,mi s-a raspuns ca suma respectiva a fost retrasa din cont in 6 august ( atunci cand bancomatul nu mi-a eliberat banii spunand ca sunt fonduri insuficiente ).
Am depus la banca o cerere de refuz la plata in 14 august .Am intrebat in cat timp voi primi raspuns si mi s-a spus ca intre 1 zi si 180 zile .
Intre timp am blocat cardul .
Saptamana trecuta ,11 octombrie ,am mers la banca sa retrag salariul din cont (la ghiseu ) si am intrbat ce se intampla cu raspunsul meu si mi s-a scos din calculator un raspuns datat cu 19 august ,cum ca aceasta sesizare a mea nu este fondata si ca eu a-si fi primit acesti bani .in plus mi se opreste din cont suma de 6 lei pentru sesizare nefondata .D-na de la ghiseu a mai spus ca este posibil sa fie eliberata suma clientului care a folosit dupa mine acest bancomat .
Cum pot proceda mai departe?Eu nu am primit acesti bani si in plus consider ca nu este normal sa nu fiu anuntata in timp util de raspunsul bancii.

Guest

Re: la un bancomat BRD nu au fost eliberati banii

Post by Guest » 15 Oct 2013, 10:22

Cel mai probabil, pe bancomat erau montate aparate de blocare a cardului de catre falsificatorii de carduri, si imediat dupa ce ati plecat de acolo, au retras banii dvs.

Va recomand sa va achizionati un dispozitv cu ajutorul caruia puteti verifica oricand situatia contului dvs. de pe un calculator sau smartphone. Pana vin raspunsurile oficiale, deja se sterg inregistrarile video de pe camerele de supraveghere si nu mai puteti afla niciodata cine a scos banii.

In plus va mai recomand sa va mai faceti un cont in care sa va tineti banii, cont care sa nu fie legat de card. Eu cand vreau sa cumpar ceva cu cardul, transfer bani cu telefonul mobil din contul de economii in contul atasat cardului si toate astea ma costa 3 lei pe luna.

Si inca ceva: mi-am amintit ca am patit si eu ceva similar cu BRD, in sensul ca am vrut sa scot bani de pe card, bancomatul a dat eroare, dar banii mi-au fost returnati in cont abia in urmatoarea zi lucratoare. Ar trebui sa cereti extrasul de cont sa verificati data si ora fiecarei sume intrate sau iesite.

Post Reply