2 operatii gresite

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
babyrox

2 operatii gresite

Post by babyrox » 26 Sep 2013, 08:38

am fost operata artoscopic in anul 2011in luna aprile la Policlinica Elias,la genunchiul sting cu un diagnost de ruptura de menisc,ruptura de cartilagiu si ligamente,iar in luna iunie am fost operata tot de acelasi medic de mont lapiciorul drept.eu locuiesc in Anglia ,cind am ajuns acolo in luna septembrie2011m-am dus cu scrisoarea medicala de la Elias si am cerut sa mi se faca investigatii din nou deoarece durerile nu inceteaza iar dupa operatia de mont mi s-a deformat in talpa oasele si nu pot calca.Bineinteles m-au intrebat unde m-am operat si cind au auzit mi-au spus ca e foarte greu ca medici de acolo sa intervina unde alti au gresit si ar fi mai bine sa ma intorc in Romania,dar cu toate astea dispensarul de unde apartin m-au trimis la ortoped.mi-au facut un RMN,iar concluzia este ca doctorul roman nu a facut nimic deosebit decit o cosmetizare a genunchiului(cica este procedura normala pentru ani mei 54,asta am aflat-o si in romania cind am adus cd si mi l-a citit un medic de la Regina Maria,motivul ar fi urmatorul:ligamentoplasitia nu se mai poate face la virsta asta iar o orteza medicala ar fi foarte dificila pt ca sunt pre tinara iar pungile de apa care mi s-au format nu are ce sa faca decit sa sufar din nou o operatie artoscopica de curatire)iar operatia de mont este greita mi-a luat din os iar degetul mare s-a arcuit f,tare si de aceea ma doare cind merg s-au stau in picioare (medicul podiatrist din Anglia cind a vazut radiografia s-a speriat in ce fel a fost facuta operatia,fara suruburi care ajuta ca degetul sa nu se arcuiasca ,si au hotarit sa ma opereze din nou acum sunt in investigatii dinaintea operatiei)Iar pt genunchi m-au trimis din nou la fizioterapie pentru o perioada de 3 luni dupa care o sa ma cdeloconsulte din nou si va decide ce vor putea sa faca in cazul meu sa nu mai am durerile astea.La momentul cind am fost operata lucram ca Manager in hotel ,iar din cauza durerilor la ambele picioare si a investigatiilor pe care mi le fac doctorii englezi(toata lumea stie ca sistemul lor sanitar este foarte incet o programare dureaza si pina la 3 luni,asa ma chinuie de 2 ani)am pierdut serviciul mi-am inbolnavit inima (mi-au gasit semn de preinfarct la investigatia de dinainte operatiei de mont)iar in romania nu pot veni sa mi se faca investigatii in primul rind nu am banii necesari,si nici nu mai am incredere,iar stresul prin care am sa trec din nou nu o sa-mi fie prea usor.In cazul meu ce ar trebui sa fac?mi-as dori sa-l dau in judecata pe acest doctor care m-a nenorocit si vreu sa-mi plateasca daune morale si totibani pe care i-am pierdut ne mai fiind salariata(avem un salariu anual de 25000 de lire )va rog insistent sa-mi raspundeti cum sa procedez,cit m-ar costa sa- actionez in judecata.Va multumesc si va rog sa ma iertati daca pe alocuri m-am repetat aici ce am scris e putin nu va pot descrie prin ce trec pshic si fizic.

Cuculis

Re: 2 operatii gresite

Post by Cuculis » 26 Sep 2013, 09:47

Stimata doamna, procedura initiala este de actionare in fata colegiului medicilor. Daca obtinem de acolo un raspuns favorabil pe mai departe este mult mai usor. De asemenea orice plangere se poate completa si cu una penala pentru vatamare corporala. Cu stima.

Post Reply