Situatia e in felul urmator...pe 6.07.2013 am lovit cu motocicleta un batran de 86 de ani care a traversat prin loc nepermis. Nu am avut viteza,nu consumasem alcool. In procesul verbal scrue ca vina apartine pietonulio care a traversat prin loc nepermis fara sa se asigure. Permisul a ramas la mine, la 3 zile de la accident timp in care motocicleta a ramas la politie am mers si s.a facut expertiza tehnica a motocicletei si mi
Au dat.o acasa. Intrebarea e urmatoarea: ce pot sa patasesc in aceasta situatie, cat poate sa dureze ancheta, si cum pot obtine o autorizatie pt reparatia motocicletei?(nu ca as avea nevoie ca pot sa o repar si fara dar nu vreau sa am probleme)
accident de circulatie, victima a decedat
Re: accident de circulatie, victima a decedat
Am uitat sa precizez ca batranul a ajuns la spital constient dar a murit a doua zi. In urma accidentului singurele leziuni au fost o fractura de bazin si cateva zgarieturi. In urma autopsiei a reiesit ca motivul decesului a fost stop cardiac.nu avea leziuni interne care puteau duce la deces
Vizitator wrote:Am uitat sa precizez ca batranul a ajuns la spital constient dar a murit a doua zi. In urma accidentului singurele leziuni au fost o fractura de bazin si cateva zgarieturi. In urma autopsiei a reiesit ca motivul decesului a fost stop cardiac.nu avea leziuni interne care puteau duce la deces
Greu de zis ce ti se va intampla. Probabil ca ti se va intocmi dosar penal pentru ucidere din culpa.
Nu inteleg prea bine, sa nu te superi pe mine... Dar, daca a venit politia inteleg ca omul lovit a suferit ceva vatamari? Altfel la ce ar mai fi venit? Daca s-a constatat vreo vatamare, automat iti face dosar penal si nu proces verbal... detaliaza un pic ce s-a intamplat ca sa intelegem mai bine.