custodie copil

Familiei
Post Reply
maryposa_r

custodie copil

Post by maryposa_r » 01 Aug 2013, 11:48

buna ziua.sunt casatorita de 9 ani si am un copil de 5 ani.sotul ma tocat psihic sunt terminata.a invatat copilul impotriva mea .m-a denuntat la protectia copilului iar acum l-a luat si a plecat la parinti. ce pot face sa imi iau copilul inapoi? va rog sa imi raspundeti urgent...multumesc

Guest

Re: custodie copil

Post by Guest » 02 Aug 2013, 23:29

maryposa_r wrote:buna ziua.sunt casatorita de 9 ani si am un copil de 5 ani.sotul ma tocat psihic sunt terminata.a invatat copilul impotriva mea .m-a denuntat la protectia copilului iar acum l-a luat si a plecat la parinti. ce pot face sa imi iau copilul inapoi? va rog sa imi raspundeti urgent...multumesc
Nu avea dreptul sa ia copilul din casa in care acesta isi are domiciliul legal. Denuntati-l la politie pentru rapire.
Pana la divort si pana cand se stabileste prin hotararea definitiva, copilul trebuie sa locuiasca acolo unde este trecut in acte.

Leon Carmen

Re: custodie copil

Post by Leon Carmen » 09 Aug 2013, 11:32

Formulati o cerere avand ca obiect ordonanta presedintiala in care solicitati incredintarea minorului cu stabilirea domiciliului la dvs. Separat formulati o actiune de divort. Rapirea nu opereaza decat in cazurile in care minorii sunt opriti de catre unul din parinti in afara tarii.

Post Reply