impiedicarea atributiilor de servici

Discutii privind litigiile de munca
Post Reply
daniela2

impiedicarea atributiilor de servici

Post by daniela2 » 09 Jul 2013, 13:27

Ma numesc Diaconu Elena, functionar public la Primaria Pinagarati,judetul Neamt,in timpul plecarii in concediu medical in perioada 17-26 iunie 2013 fiind administratorul programului de impozite si taxe si totodata in calculatorul pe care lucram era si server,la sosirea mea am constatat toata baza de date preluata intr-o alta statie de lucru .In prezent,primarul impreuna cu auditoarea au invocat ca vor sa-mi schimbe fisa postului.Cind intreb dau in bilbe, nu au un motiv anume.Am avut Curtea De Conturi in luna martie 2013 si nu am abateri motivate sa-mi schimbe functia.Totodata in luna februarie 2013 am fost promovata consilier superior,in cadrul compartimentului de impozite si taxe- stabilire.Mi se imputa verbal ca cel care da debite nu are voie sa faca operatiuni de scadere.Mentionez ca fac aceasta treaba din 1999 la Primaria Pinagarati si nimeni pina acum nu mi-a reprosat acest lucru.In acest timp d-na audit a incheiat un raport de audit(aceasta fiind cu contract de prestari servicii) dar nu mi se pune la dispozitie.Statia de lucru este blocata, acestia obligindu-ma pur si simplu sa tai chitante zicind ca sunt casier(nu stiu din ce documente) si ca imi vor schimba fisa postului, si daca o refuz vor proceda la desfacerea contractului de munca. Va intreb nu mai este valabil art. 2 din L.188/1999?Ce pot face?Sunt derutata,vor poate sa plec la dimisie.Am informat in scris si ANFP Bucuresti, am fost in audienta la d-l Presedinte Eugen Coifan mi s-a spus ca este un abuz dar nimic scris din partea dinsilor.Multumesc

Cuculis

Re: impiedicarea atributiilor de servici

Post by Cuculis » 09 Jul 2013, 13:34

Cu siguranta aceste aspecte se pot rezolva doar in cadrul unei intalniri sau notificari pentru a se explica de ce procedura aceasta s-a condus defectuos.In cazul unei posibil si prognozabil program de concediere, puteti ataca decizia in instanta.

Post Reply